slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΔ: Να μας πει η κυβέρνηση τι συμφώνησε στα εργασιακά για να παραμείνει ο Τσίπρας στην καρέκλα του


Απάντηση στην Ολγα Γεροβασίλη έδωσε η ΝΔ με ανακοίνωση, καλώντας την κυβέρνηση να αποκαλύψει τι έχει συμφωνήσει για τα εργασιακά.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε ως «ανύπαρκτο» το θέμα της κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού, τονίζοντας ότι δεν το έχουν θέσει οι Θεσμοί και ότι δημιουργήθηκε το ζήτημα μόνο για να προκαλέσει δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση και να το αξιοποιήσει πολιτικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ την έχει μάθει πλέον καλά ο ελληνικός λαός για τα ψέματα και την ανικανότητά της», σχολίασε η ΝΔ με ανακοίνωσή της.

«Καλά θα κάνει η κυρία Γεροβασίλη να μας πει τι έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση για τον 13ο και 14ο μισθό, τις ομαδικές απολύσεις, το lock out και τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, προκειμένου να παραμείνει ο κ. Τσίπρας στην καρέκλα του», ανέφερε ακόμη η ΝΔ.



Πηγή: ΝΔ: Να μας πει η κυβέρνηση τι συμφώνησε στα εργασιακά για να παραμείνει ο Τσίπρας στην καρέκλα του | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/271074/nd-na-mas-pei-i-kyvernisi-ti-symfonise-sta-ergasiaka-gia-na-parameinei-o-tsipras-stin#ixzz4AuhwJs99

Δεν υπάρχουν σχόλια: