slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στη Νάξο, 20 και 21 Ιουνίου


 Ένα διαφορετικό διήμερο εκδηλώσεων, σας περιμένει στις 20 και 21 Ιουνίου στο Χαλκί Νάξου όπου από το 2012 και κάθε χρόνο φιλοξενείται ο θεσμός που μας ταξιδεύει στα μέρη του ονείρου και της φαντασίας: Η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής...
Χαλκί: Εκπληκτικός παραδοσιακός οικισμός, εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον, ζεστή φιλοξενία, και μουσική... Πολλή μουσική με μελωδίες από ροκ, έντεχνο, τζαζ... Μελωδίες που πατούν σε παραδοσιακά σχήματα, που ανοίγουν νέους δρόμους. 
Νέα μουσικά σχήματα με νέους ανθρώπους που ονειρεύονται και ενθουσιάζουν, που χαράζουν νέους ήχους με λυρισμό κι ανατροπές στη χαραυγή του φετινού καλοκαιριού .
Το Χαλκί προετοιμάζεται και σας περιμένει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής! Μια γιορτή που εξελίχθηκε σε θεσμό για την Ευρώπη, την Ελλάδα, τη Νάξο και την Τραγαία.

Ένα μαγικό διήμερο εκδηλώσεων …. διαφορετικό, ονειρικό, σας περιμένει στο Χαλκί που από το 2012 και κάθε χρόνο φιλοξενεί το θεσμό που μας ταξιδεύει στα μέρη του ονείρου και της φαντασίας.

Αφήστε στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και αφεθείτε στους ρυθμούς και τη δύναμη της μουσικής, ταξιδέψτε με τους:

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016
• Duetto per caso feat. Antonis Nomikos σε εκπληκτικές ερμηνείες που θα πλημμυρίζουν από συναίσθημα.
• Terra Voce και Κώστας Κωνσταντάτος από τους αγαπημένους Encardia που επιλέγουν μουσική συμπλέκοντας Ελληνικά ακούσματα των παραδόσεών μας, τραγούδια της ελληνόφωνης Κάτω Ιταλίας αλλά και πολλές άλλες παραδόσεις ανά τον κόσμο.
• Τους Χοροσταλίτες που θα μας ταξιδέψουν με ένα μουσικό σεργιάνι σε όλη την Ελλάδα προσφέροντάς μας απρόσμενα νέους ήχους μέσα από παραδοσιακούς μουσικούς δρόμους.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016
• Τους Another Tale Quartet που θα μας ταξιδέψουν στη μοντέρνα προσέγγιση της jazz, αντλώντας επιρροές από τις σύγχρονες εκδοχές της αυτοσχεδιαστικής μουσικής έως τη rock και τη worldmusic.
• Τους String Demons, τα αδέρφια Κωνσταντίνο και Λυδία Μπουντούνη σε ένα συμφωνικό πανηγύρι με κλασική μουσική ως heavy metal με δικά τους έργα αλλά και με διασκευές έκπληξη.
• Τους GlitterVibe που θα μας ξεσηκώσουν σε Pop, R’n’B, Disco, Dance, Mainstream ήχους.

Το πανέμορφο Χαλκί μας περιμένει! Το μουσικό ταξίδι θα είναι απλά μαγικό!

Ώρα έναρξης: 21:00
Χώρος: Κεντρικός πεζόδρομος Χαλκείου
Είσοδος: Δωρεάν
Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος ΤραγαίαςΣυνδιοργάνωση: ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: