slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση αθλητών ΑΠΑΣ τα Φανάρια...

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Διαβάζοντας πολύ προσεχτικά την ανακοίνωση της Α.Ε. Σαντορίνης, θα θέλαμε να τοποθετηθούμε ξανά και να ολισθήσουμε ακόμα περισσότερο.
Έτσι λοιπόν:
- Κανείς δεν κατηγόρησε την Α.Ε.Σ. για την απεργία της ΠΝΟ. Αντίθετα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Α.Ε.Σ. και την  Ε.Σ.Σ.Κ. για την εξυπηρέτηση που μας έκαναν να αλλάξουν την ώρα διεξαγωγής του μικρού τελικού.
Μας δόθηκε έτσι η ευκαιρία να παίξουμε ένα πολύ κρίσιμο ματς, να το κερδίσουμε και να παραλάβουμε τα μετάλλιά μας κάτω από τις ντουζιέρες του ΔΑΠΠΟΣ.
- Η άοκνη και συστηματική προσπάθεια της Α.Ε.Σ. αποδείχτηκε σαφώς με τις επιτυχίες του συλλόγου, φέτος γιατί
τα προηγούμενα χρόνια μονοπωλούσαν άλλοι, σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα (συμμετοχή και στα τέσσερα final4-κατάκτηση παιδικού και αντρικού πρωταθλήματος).
Υπάρχει όμως και μια σημαντική διαφορά, ότι αυτή η άοκνη και συστηματική προσπάθεια καταβλήθηκε και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο για την επίτευξη της διεξαγωγής του final 4 ανδρών για 2η χρόνια μέσα σε τρία χρόνια στο νησί σας και μάλιστα με απευθείας ανάθεση.
- Καμία πικρία δεν εκφράστηκε μέσω της προηγούμενης ανακοίνωσής μας. Εκφράστηκε απλά η πραγματικότητα, έτσι όπως τη βιώσαμε. Αν αυτό δεν είναι πρέπον, τότε ζητάμε ταπεινά συγγνώμη.
Με τη συγνώμη πάντως ούτε το φαγητό αλλάζει γεύση, ούτε η διαμονή μας θα μας μείνει αξέχαστη, ούτε η απονομή πραγματοποιήθηκε εντός αγωνιστικού χώρου.
Επί της ουσίας.
 Καμία ουσιαστική απάντηση από πλευράς Α.Ε.Σ. δεν προκύπτει από την επιστολή - απάντησή της. Μάλλον απάντησαν απλά για να απαντήσουν. Οι γενικές αοριστολογίες τους συνιστούν υπεκφυγή και εν τέλει παραδοχή όσων καταλογίστηκαν από τους αθλητές του ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ (απονομή αποδυτηρίων, περιοχή διαμονής, συνεννόηση μεταφοράς, σίτιση).
ΥΓ: Ελπίζουμε στους χορηγούς σας, τους οποίους επικαλείστε και ευχαριστείτε θερμά, να μην συμπεριλαμβάνετε και την Ε.Σ.K.Κ.
ΥΓ1: Η λαμπρή αθλητική πορεία της ομάδας ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ είναι όντως λαμπρή, διότι η ομάδα αυτή ό, τι πέτυχε ως τώρα, το πέτυχε αγωνιζόμενη εντός γηπέδων με αξιοπρέπεια. Δεν συμμετείχε ποτέ σε αγώνες - παρωδία στους οποίους γελούσαν και τα τσιμέντα.
ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠ.Α.Σ. ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: