slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αδωνις: Κότα «λειράτη» ο Πολάκης -Να παρέμβει ο εισαγγελέας για τους διορισμούς γιατρών


 Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε ο Αδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή δημοσίευμα για παρέμβαση του Παύλου Πολάκη στους διορισμούς γιατρών.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε σφοδρά στον αναπληρωτή υπουργό, για το δημοσίευμα του «Βήματος», το οποίο μιλά για ωμή παρέμβαση του κ. Πολάκη στους πίνακες των επιτυχόντων στον διαγωνισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ.
«Η περίπτωση υπουργού ο οποίος με αριθμό πρωτοκόλλου παίρνει τους φακέλους και επιλέγει ποιους θα διορίζει, χρήζει εισαγγελικής παρέμβασης», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο κ. Πολάκης είναι βαρύμαγκας και πολλά βαρύς εκεί που τον παίρνει και εκεί που δεν τον παίρνει είναι κότα λειράτη» πρόσθεσε και κάλεσε τον κ. Πολάκη να απαντήσει σε όσα του προσάπτονται.

Το δημοσίευμα του «Βήματος» υποστηρίζει ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έχει υποπέσει σε τρία «φάουλ» στη συγκεκριμένη υπόθεση. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο κ. Πολάκης ζήτησε με επίσημα έγγραφα και πήρε τους φακέλους με τα πρωτότυπα των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, έστειλε με το υπηρεσιακό του email τους πίνακες προς ανάρτηση και ότι οι πίνακες έχουν δημιουργηθεί και έχουν επεξεργαστεί από μετακλητή υπάλληλο στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ήδη έχουν γίνει 52 ενστάσεις από ιατρούς που επελέγησαν από την επιτροπή και «κόπηκαν» από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε σύνολο 72 θέσεων.

Πηγή: Αδωνις: Κότα «λειράτη» ο Πολάκης -Να παρέμβει ο εισαγγελέας για τους διορισμούς γιατρών | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/262551/adonis-kota-leirati-o-polakis-na-paremvei-o-eisaggeleas-gia-toys-diorismoys-giatron#ixzz467wz4R6b

Δεν υπάρχουν σχόλια: