slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οικογένεια Λιμενικού: Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους γιατρούς του Νοσοκομείου Νάξου

Θερμές ευχαριστίες στους γιατρούς του Νοσοκομείου Νάξου εκφράζει η οικογένεια του 44χρονου Λιμενικού που τραυματίστηκε με το υπηρεσιακό του όπλο την Τετάρτη, εν ώρα υπηρεσίας στο Λιμεναρχείο Νάξου.
Η οικογένεια του 44χρονου εκφράζει την ευγνωμοσύνη της

στους αξιόλογους γιατρούς του Νοσοκομείου Νάξου που έπραξαν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, με τα λίγα μέσα που διαθέτουν, προκειμένου εγκαίρως και αποτελεσματικά, να σταθεροποιήσουν την πολύ σοβαρή κατάσταση της υγείας του, για να διακομιστεί με ασφάλεια σε νοσοκομείο της Αθήνας για περαιτέρω νοσηλεία και φροντίδα, σώζοντας ουσιαστικά τη ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι γιατροί του Νοσοκομείου έλειπαν την Τετάρτη (ημέρα του συμβάντος) εκτός Νάξου, για υπόθεση του Νοσοκομείου και επέστρεψαν μόλις λίγα λεπτά πριν συμβεί το δυσάρεστο γεγονός με τον τραυματισμό του Λιμενικού. Αμέσως έσπευσαν στο Νοσοκομείο, ακολουθώντας το ασθενοφόρο και το όχημα του Λιμενικού, μη γνωρίζοντας καλά-καλά τι είχε συμβεί... Παρείχαν τις υπηρεσίες τους και κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την πολύ κρίσιμη κατάσταση της υγείας του 44χρονου, που να υπενθυμίσουμε είχε διαμπερές τραύμα από σφαίρα μόλις λίγα χιλιοστά πάνω από την καρδιά...

Η οικογένεια του 44χρονου ευχαριστεί επίσης όλο τον κόσμο που στάθηκε συμπαραστάτης σε αυτό το δυσάρεστο συμβάν.
http://www.naxostimes.gr/naxos/5822-oikogeneia-limenikoy-ena-megalo-efxaristo-stous-giatroys-tou-nosokomeiou-naksou

Δεν υπάρχουν σχόλια: