slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στην Άνδρο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης

Με αφορμή την νέα σύνθεση των μελών της Τοπικής Οργάνωσης, που προέκυψε από την εκλογική διαδικασία εσωκομματικών αντιπροσώπων της 10ης Απριλίου η Τοπική Οργάνωση Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Άνδρου την Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 υποδέχθηκε στα γραφεία της σύσσωμη τον Βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας 
Με τον κ. Βρούτση τα μέλη της Τ.Ο. (Ράνια Ταουσάνη, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Κατερίνα Σουσδουση- Παλαιοκρασά, Μηνάς Γκούμας, Δημήτρης Γαρύφαλλος, Γιώργος Παπαδάκης, Γιώργος Σακελλάρης, Αριστοτέλης Αστράς, Γιάννούλης Λαούδης, Ουρανία Βαρούτη, Κώστας Μαγουλάς,Δημήτρης Μουστάκας) ανέπτυξαν εποικοδομητικό διάλογο αναφορικά με τα θέματα μείζονας επικαιρότητας και δημόσιας πολιτικής (Οικονομία, μεταναστευτικό) καθώς και με τον τρόπο συμβολής των τοπικών Οργανώσεων του κόμματος στη διαχείριση αυτών.

Αξιοσήμαντη μερίδα στη διάταξη της συνάντησης κατείχε η συζήτηση για την ανάπτυξη του Κόμματος προς τις κεντρικές κατευθύνσεις που έδωσε ο Πρόεδρος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι εξελίξεις σε εσωκομματικό και κοινοβουλευτικό πεδίο εντείνονται με γεωμετρική πρόοδο, γεγονός που καθιστά αυτόδηλα δεδομένη μια νέα συνάντηση των μελών της Τ.Ο. με τον κ. Βρούτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: