slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ...Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ! AEGEAN VOICE 107.5

Έρχεται... η Φωνή του Αιγαίου
AEGEAN VOICE 107.5
Μπαίνει δυναμικά στη ζωή σου η πιο δυνατή φωνή για να σε ξυπνήσει, να σε ενημερώσει, να σε διασκεδάσει και να σε συμβουλέψει για ότι σε απασχολεί. Να σου δώσει απαντήσεις πριν από όλους. Με τους «πρωταγωνιστές» ζωντανά και ένα δίκτυο δημοσιογράφων πάντα σε ετοιμότητα σε ολόκληρη την χώρα. Με ζωντανό πρόγραμμα από τις 8 το πρωί μέχρι αργά το
βράδυ. Ο AEGEAN VOICE fm, “Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” είναι γεγονός στους 107.5. 
Ο μοναδικός ραδιοφωνικός σταθμός που εκπέμπει σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων αλλά και σε κάθε σημείο του πλανήτη μέσω internet.

Πόπη Αλιμπέρτη, Γιώργος Καμβύσης, Νικόδημος Λιανός, Μαρία Τζήμα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού. Στη μια ακριβώς (13:00) το ζωντανό δελτίο ειδήσεων. Αναλυτικό δελτίου καιρού αλλά και αγροτικό δελτίο. Όλα  με την έμπειρη ματιά και καθοδήγηση του Μάνου Μπανασάκη που αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο στο τιμόνι της γενικής διεύθυνσης του προγράμματος του
AEGEAN VOICE.
Η ενημέρωση αρχίζει από νωρίς το πρωί! Ειδήσεις, σχόλια κι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να ξεκινήσεις  τη μέρα σου. Εσύ απλά... στις 8:00 "Άδραξε τη μέρα" με το Νικόδημο Λιανό! Τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Καμβύσης που σατιρίζει τους πάντες και τα πάντα με τα "Σημεία και Τέρατα", τη μακροβιότερη εκπομπή στο Κυκλαδίτικο ραδιόφωνο! 
Στις 10:00 στα ολοκαίνουργια  
studio του Aegean Voice εισβάλλει  η Πόπη Αλιμπέρτη, κρατά δίπλα της το Γιώργο Καμβύση και παρουσιάζουν μαζί την πιο ανατρεπτική  ενημερωτική εκπομπή! "Δέκα με τόνο"! 
Η ενημέρωση δε σταματά εδώ... συνεχίζεται στις 11:00 με Πόπη Αλιμπέρτη και ..."
Al-iberti News". Όλη η επικαιρότητα της ημέρας ζωντανά, με ειδήσεις, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις καθημερινά  από τα νησιά των Κυκλάδων , ρεπορτάζ, σχόλια και συνδέσεις με όλη την Ελλάδα! Σύρος, Πάρος, Μύκονος, Τήνος, Σαντορίνη ζωντανά στον Aegean Voice καθημερινά. 
Στις 12:00 είναι η ώρα της Μαρίας Τζήμα που με το δικό της τρόπο παρουσιάζει τις μεγάλες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο σε καθημερινή σύνδεση με ένα δίκτυο ανταποκριτών από την πρώτη γραμμή!
 
Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Aegean Voice έρχεται στη μία (13:00) για να ανατρέψει όλα όσα μέχρι σήμερα γνωρίζατε, με ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις των "πρωταγωνιστών" της επικαιρότητας. Αναλυτικό αγροτικό δελτίο αλλά και για πρώτη φορά ένα υπέρ αναλυτικό δελτίο πρόγνωσης του καιρού για όλα τα νησιά των Κυκλάδων και της χώρας.
Η μαχητική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού στοχεύει στην πολύπλευρη και ουσιαστική ενημέρωση του κοινού, στην αντικειμενική και ψύχραιμη ματιά των εξελίξεων, στην εγκυρότητα και την αξιοπιστία της είδησης. 

Ένα μεγάλο δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία της χώρας, όπως: ο Πέτρος Κουσουλός από τον ALPHA (www.ereportaz.gr) δίνει το δικαστικό ρεπορτάζ, η Ελένη Λαζάρου από το MEGA (www.koolnews.gr) πάντα μάχιμη, μας ενημερώνει για τα μεγάλα θέματα της ημέρας. Ο Μανώλης Ασαριώτης από τον ANT1 (www.bloko.gr) μας μεταφέρει άμεσα όσα τρέχουν στο αστυνομικό ρεπορτάζ, ενώ ο Γιώργος Θεοχάρης (www.vimaorthodoxias.gr) μεταφέρει πάντα εμπεριστατωμένα το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ. Μαρία Δουρουδή (ΣΚΑΪ), Πέμυ Παπασημακοπούλου (MEGA), αλλά και η Νανά Παλαιτσάκη με τον Χρήστο Νέζο εντάσσονται στο δυναμικό του Aegean Voice.

Στην απογευματινή και βραδινή ζώνη του Aegean Voice 107.5 θα ...τα ακούσετε όλα!!!
Στις 14:00 ακριβώς, ώρα για "Μεσημεριανούς Ράδιο-οργασμούς". Ο Γιώργος Λογοθέτης με καταπληκτικές μουσικές και αυτοσαρκαστικό ύφος σας ξεκουράζει από την ένταση της ημέρας. 
Αθλητική αλλά και αγροτική ενημέρωση, ιατρικές συμβουλές, μαγειρικά μυστικά, ψυχαγωγία, μουσική που θα λατρέψετε, αλλά και το «Διασκεδαστικό Δελτίο» που θα δίνει τον ρυθμό για να κάνεις την καλύτερη επιλογή για φαγητό, ποτό, διασκέδαση αλλά και ψώνια, θα σας κρατούν στους 107.5 καθημερινά μέχρι αργά το βράδυ! 
Με "Μια θάλασσα τραγούδια" η Κατερίνα Φακίνου θα σε ταξιδέψει από νησί σε νησί με βιολί και με λαούτο.
Νέες κυκλοφορίες, λαϊκά, ρεμπέτικα και μουσική για κάθε γούστο και ηλικία αλλά και συνεντεύξεις όλων των μεγάλων καλλιτεχνών έχουν τη δική τους θέση στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του AEGEAN VOICE. 

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ...Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ! 
AEGEAN VOICE 107.5
Ακουσέ την!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: