slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο κ. Γιώργος Γιαννόπουλος νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων


Συνεδρίασε προχθές στο αρχηγείο της Αστυνομίας το αρμόδιο συμβούλιο που έκρινε τις προσφυγές 15 αστυνομικών διευθυντών σε βάρος των μεταθέσεων- τοποθετήσεων τους που αποφάσισε το ανώτατο συμβούλιο και σύμφωνα με πληροφορίες τροποποίησε:

1. τη μετακίνηση από την ΥΤΕΒΕ προς την διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης του αστυνομικού διευθυντή Εμμανουήλ Μουρνιανάκη που τοποθετείται τελικά στη ΓΑΔ Θεσσαλονίκης.
2. μετακινείται από την Αργολίδα στην Κορινθία ο Ιωάννης Γαλάνης, ενώ ακυρώνεται η μετάθεση του στην αστυνομική διεύθυνση Λακωνίας

Ακυρώθηκε επίσης η μετάθεση του Κων. Βακρινού από τη ΔΑΕ Θεσσαλονίκης στην Χαλκιδική ενώ απορρίφθηκαν οι αιτήσεις για ακύρωση μετάθεσης των κ.κ. Γιώργου Γιαννόπουλου, Ιωάννη Βακουφτσή, Γιάννη Δροσάκη, Παναγιώτη Κυριακόγγονα, ηλία Ντόντη, Μιλτιάδη Μαχαιρίδη, Σταύρου Μίχα, Κώστα Μαρκόπουλου, Θανάση Παπαμαργαρίτη, Νικόλαου Τσέτσικα και Σεραφείμ Παπαδόπουλου.

Σημειώνεται πως από την Ασφάλεια Αττικής αποχωρεί ο εκ των υποδιοικητών της κ. Γιαννόπουλος προς Σύρο ως επικεφαλής Αστυνομίας Κυκλάδων παρά τους εύλογους οικογενειακούς λόγους που επικαλέστηκε.

bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: