slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Ανταρσία» από στελέχη της μεγαλύτερης Τοπικής των Κυκλάδων! Στον αέρα οι εσωκομματικές εκλογές στη Νάξο

 
Μεγάλη αναταραχή έχει προκληθεί στην Τοπική Δημοτική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Νάξου καθώς ηγετικά στελέχη της Οργάνωσης κατηγορούν - καταγγέλλουν στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. στη Σύρο άλλα και σε ανώτερο κομματικό επίπεδο ότι για να ελέγξουν τη διαδικασία συγκρότησης της ΝΟ.Δ.Ε. με στελέχη επιρροής τους, παίζουν παιχνίδια με αποτέλεσμα οι διαδικασίες που ακολουθούνται να αλλοιώνουν τη
.....σύνθεση και τη φιλοσοφία της ΝΟΔΕ Κυκλάδων.
Τα ηγετικά στελέχη επίσης κατηγορούν - καταγγέλλουν τη ΝΟΔΕ Κυκλάδων για ανακολουθία και αθέτηση συμφωνηθέντων καθώς άλλα είχαν συμφωνηθεί και άλλα έγιναν. Αποτέλεσμα το νησί, με τη μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη τοπική στις Κυκλάδες, να έχει μόνο ένα εκπρόσωπο στο Συμβούλιο της ΝΟ.Δ.Ε.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες μας, στελέχη της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας (μένει να επιβεβαιωθούν) λένε ότι δεν θα στήσουν κάλπες για την ανάδειξη νέων τοπικών μελών εφόσον δεν υπάρξει τροποποίηση του ψηφοδελτίου και κατάρτιση νέου με την συμμετοχή όσων καταχράστηκα έχουν κοπεί.

2 σχόλια:

Στέργιος (Αλέξανδρος) είπε...

Σου έλεγα, κι εγώ, Ελ λάαε, πως δε γίνονται σωσίβια τα κουρέλια….. και με έφτυνες….!

…..Ντιχταρντά -- ντιχταρντό…..
να σε βλέπω στο ‘’χορό’’….,
ντουμπουρντού -- ντουμπουρντού…..
να ψοφάς…., γυφτομαϊμού….!

Το κορμάκι σου το σέρνουν….,
την ψυχούλα σου τη γδέρνουν….,
ήθελές ‘τα….. κι έπαθές ‘τα….,
‘’κι από πάν’’ ζητάς και ρέστα….!

Μούρλια έκατσες στο ‘’λούκι’’….,
να, ‘’παλούκι σε παλούκι’’….,
άει…., ρε ‘’γέννα της Αβύσσου’’….,
βρες μία θηλιά….. και πνίξου….!.....

…..Ε…., ναι…., μαϊμού ψωρόκωλη….,
αυτό που ζεις σ’ αξίζει….,
το να ‘σαι αντικείμενο
που Κύριος τ’ ορίζει….!

Σου λέγαν, πάντοτε, σοφοί….:
«…..στα ‘’λούκια’’….. τα ‘’παλούκια’’….!»….,
μα, εσύ, εκεί…., Υποταγή….,
μαζόχα στα χαστούκια….!

Γι’ αυτό….. μην καταράζεσαι
‘’θεούς’’…., σε σένα πες ‘τα….,
αυτό που ζεις….. το διάλεξες….,
μαϊμού…., πάρε τα ρέστα….!

….: Στέργιος (Αλέξανδρος)

Ανώνυμος είπε...




Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο «ΒΟΩΨ» ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Οι «κούληδες» του Κούλη, άνοιξαν το «δημοκρατικό» εγχειρίδιο της Συγγρού και τους προέκυψε, κάτι από εκλογές εκ Περισσού. Ο «βόωψ» συντοπίτης μας, εκλεγμένος των παλαιοκομματικών και σύμμαχος (sic) εφεξής των κεντρικών νεοκεντρώων «νεοκομματικών», κάνοντας την χιλιοστή(;) κωλοντούμπα του στην συνδικαλιστικοπολιτική του διαδρομή, βρίσκεται στη θέση του «γάτη». Το ψάρι το βλέπει, αλλά μυρίζεται και το σκυλί που θα του βάλει φρένο στο Καβαφικό του τρίλλημα. Ο «Καζανάκιας» και οι λεγεωνάριοι του ατομικού συμφέροντος του νησιού μας, ένα βήμα πριν την ολική παραφροσύνη, κράζουν τους κλαψοκώληδες της Ερμούπολης. Ο άσχετος της Σύρας μαζί με τη μανταμίτσα της Μύκονος και τα λιμά της Άνδρου και των λοιπών ψηφονήσων, αθετούν λέει τα συμφωνηθέντα. Το ιδεολογικό υπόβαθρο των «μαλιστάκιδων» που «μαρκαλεύουν» αξίες, ανάλογα με τις επικρατούσες κλιματολογικές συνθήκες, ήρθε η ώρα να βραχεί. Προς τέρψιν των απανταχού εραστών της Δημοκρατίας που βλέπουν τα κουρέλια της πολιτικής να λαμβάνουν, αντί των δέκα εντολών του Μωυσέως, τα φάσκελα των φανμπόις και της φανγκέρλ. Οι φτωχοπρόδρομοι κροκόδειλοι, σε λίγο θα είναι τσίτσιδοι.


«Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ» της νήσου Νάξου