slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τεχνική σύσκεψη για την πορεία των έργων και μελετών του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Έργα οδοποιίας και αποκαταστάσεις ζημιών από θεομηνίες απασχόλησαν, κυρίως, την τεχνική σύσκεψη για την πορεία των έργων και μελετών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης των έργων και μελετών της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου, στον προγραμματισμό και την χρηματοδότηση των οποίων συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και επιλύθηκαν τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί, προκειμένου να
συνεχιστεί απρόσκοπτα η ομαλή υλοποίησή τους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Μαργαρίτης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Τοτόμης Πρωτονοτάριος, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων Αδαμαντία Συμεοπούλου, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Ελευθέριος Καστρίσιος, ο προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος του Δήμου Νάξου Δημήτρης Γρυλλάκης, ο προϊστάμενος του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νάξου Εμμανουήλ Ζουγανέλης και ο μηχανικός Απόστολος Φυρογένης.



Αισιόδοξος ο κ. Μαργαρίτης

Την πλήρη ικανοποίησή του εξέφρασε, αμέσως μετά το πέρας της σύσκεψης, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης.

«Με τη συνδρομή της περιφερειακής αρχής και των υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας, δεν μπορώ παρά να είμαι αισιόδοξος για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» δήλωσε ο κ. Μαργαρίτης, ο οποίος ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη για την αμέριστη συμπαράστασή του στα προβλήματα του Δήμου, τονίζοντας την αγαστή μεταξύ τους συνεργασία.



«Στηρίζουμε την Νάξο με όλες μας τις δυνάμεις»

«Ως Περιφερειακή Αρχή, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας, έχουμε αποδείξει ότι στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Νάξο» επεσήμανε από την πλευρά του ο κ. Λεονταρίτης, ο οποίος επεσήμανε ότι το νησί έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης τόσο στον πρωτογενή, όσο και στον τομέα του τουρισμού.

«Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος για την ταύτιση των θέσεων μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Νάξου για τα προς υλοποίηση έργα» κατέληξε ο αντιπεριφερειάρχης, κάνοντας γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής των παραγόντων της Περιφέρειας στη Νάξο, ενόψει της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, θα δοθεί η δυνατότητα για επαφές και με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού, προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένη προσέγγιση στα θέματα της Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: