slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Σκούπα» της Δημοτικής Αστυνομίας για τα παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη Χώρα Νάξου.



Του Νίκου Κ..........
Πρώτα αποφάσισε, μετά ενημέρωσε - προειδοποίησε και στο τέλος άρχισε να κάνει πράξη την απόφασή της. Ποια; Η Δημοτική Κοινότητα Νάξου. Με απόφαση λοιπόν της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, πριν από λίγες ημέρες, αρχικώς ειδοποιήθηκαν - ενημερώθηκαν οι κάτοχοι των αυτοκινήτων που στάθμευαν μέσα στη Χώρα Νάξου -αν και απαγορευόταν- να μην το επαναλάβουν γιατί η Δημοτική Αστυνομία της Νάξου θα προχωρούσε στην επιβολή προστίμων ακόμα και στην απομάκρυνση των παράνομων αυτοκινήτων. Όλα αυτά σε μια προσπάθεια της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου για μια Χώρα χωρίς αυτοκίνητα παρανόμως παρκαρισμένα.
 Κάποιοι κάτοχοι αυτών των αυτοκινήτων συμμορφώθηκαν, αλλά κάποιοι άλλοι μάλλον δεν έλαβαν σοβαρά υπόψη ή δεν κατάλαβαν καλά την ενημέρωση - ειδοποίηση της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου και συνέχισαν να παρκάρουν με
αποτέλεσμα να δουν στα αυτοκίνητά τους κλήσεις ή δεν τα βρήκαν στο χώρο που τα είχαν σταθμεύσει γιατί η Δημοτική Αστυνομία τα είχε απομακρύνει. Οι συνέπειες των κατόχων αυτοκινήτων που πάρκαραν σε μέρη, όπως η Χώρα Νάξου, όπου η στάθμευση απαγορεύεται, δυσκολεύοντας τους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων, αγνοώντας παράλληλα τα σήματα και την ενημέρωση - ειδοποίηση της Δημοτικής Κοινότητας, είναι αναπόφευκτες. Και φυσικά οι κάτοχοι αυτών των αυτοκινήτων δεν έχουν καμία δικαιολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: