slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου


Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, διενεργήθηκαν οι προγραμματισμένες εκλογές του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην πρώτη του συνεδρίαση, που έγινε την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Βαρέλης Αντώνης

Γραμματέας: Σταματελοπούλου Κατερίνα

Οικονομικός διαχειριστής: Λάπατος Κωνσταντίνος

Αντιπρόεδρος: Κουγιός Παντελής

Αντιπρόεδρος: Βλάχου Μπέτυ

Αναπληρωματικά μέλη: Αντωνίου Μιχάλης, Καντής Γιώργος

Στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου η ανασύσταση του Συνδέσμου μέσα από δράσεις ενημέρωσης και κατάρτισης, που θα έχουν σαν σκοπό την δικτύωση μεταξύ των νέων επιχειρηματιών στο Νότιο Αιγαίο, την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και με επιχειρηματίες του εξωτερικού.

Την ενημέρωση για θέματα που αφορούν την νεανική επιχειρηματικότητα. Την προώθηση των συνεργασιών και την διοργάνωση εξειδικευμένων επιμορφωτικών και επιχειρηματικών ημερίδων και συνεδρίων σε θέματα που θα αφορούν όλους τους κλάδους της επιχειρηματικότητας.

Η συμμετοχή και η συνεργασία του Συνδέσμου με άλλους φορείς και οργανισμούς σε θέματα επιχειρηματικότητας, με την πεποίθηση ότι η προώθηση και στήριξη της επιχειρηματικότητας και ειδικά της νεανικής επιχειρηματικότητας, μέσα από σύγχρονες αντιλήψεις και πρακτικές, είναι η λύση για την ανάπτυξη του Νοτίου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: