slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πανναξιακός: συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑκ.Τσολάκη Ιωάννη

ΦΩΤΟ:http://sportcyclades.gr/
Με ανακοίνωση του ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος συγχαίρει όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα το τριήμερο της Αποκριάς και ειδικά τον πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, Γιαννη Τσολάκη, το οποίο χαρακτηρίζει ''κινητήριο μοχλό'' της επιτυχίας.
Ο Πανναξιακός κλείνει με αιχμηρό τρόπο, αφού εύχεται η συμβολισμός της καθαρής Δευτέρας να φέρει παράλληλα κάθαρση στο
Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο, προαναγγέλλοντας νέα ανακοίνωση, η οποία σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες θα εκφράζει τα σοβαρά παράπονα που έχει το σωματείο από διάφορες επιτροπές της ΕΠΣ Κυκλάδων και θα παρουσιαστούν με αδιάσειστα στοιχεία.
Η ανακοίνωση
Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν εθελοντικά σε αυτό το εκπληκτικό τριήμερο της Αποκριάς που έγινε στο νησί μας και να τους ευχαριστήσει δημόσια που συνεχίζουν και προάγουν τον πολιτισμό και την φιλοξενία του νησιού μας!!! Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Ν.Ο.Π.Π.Π.Α.Π.Π.Α Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του κ.Τσολάκη Ιωάννη που αποτελεί τον κινητήριο μοχλό πίσω από αυτήν την μεγάλη επιτυχία!!!
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε Καλή Σαρακοστή με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο!!! Καθαρή Δευτέρα σήμερα και θα θέλαμε να κλείσουμε με μια ευχή λόγω της ημέρας να έρθει επιτέλους η κάθαρση στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο...
Υ.γ. Θα επανέλθουμε εντός της εβδομάδος με νέα ανακοίνωση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: