slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επαφές σε Βουλή και Υπουργεία για τις καταστροφές στον Απόλλωνα είχε η συντονιστική επιτροπή των κατοίκων του Τ.Δ. Κορωνίδας


Τις προηγούμενες ημέρες μετά από απόφαση της συντονιστικής επιτροπής των κατοίκων του Τ.Δ. Κορωνίδας, αντιπροσωπεία της μαζί με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Κορωνίδας κ. Δημήτρη Κορρέ, πήγαμε στην Αθήνα και πραγματοποιήσαμε επισκέψεις στη Βουλή και στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Την 1η Μαρτίου 2016, είχαμε επαφές με τους βουλευτές, κ. Σταύρο Τάσσο από το ΚΚΕ, κ. Σπύρο Αρβανιτίδη από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και κ. Νίκο Συρμαλένιο από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά την παρουσία μας στη Βουλή προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή και με άλλους βουλευτές κυρίως των Κυκλάδων, χωρίς αποτέλεσμα, αφήνοντας όμως στα γραφεία και αυτών τους φακέλους με όλα τα στοιχεία.

Σκοπός των συναντήσεων αυτών ήταν η κατ΄ ιδίαν ενημέρωση τους, συζητώντας μαζί τους και προσκομίζοντας τους εγγράφως όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό, για το θέμα των καταστροφών στον Απόλλωνα.

Στις 2 Μαρτίου 2016, συναντήσαμε τον κ. Μυτιληναίο από τη Δ/νση Λιμενικών υποδομών, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και την γραμματέα του Υπουργού κ. Θοδωρή Δρίτσα, όπου συζητήσαμε και προσκομίσαμε και πάλι, όλα τα έγγραφα και το φωτογραφικό υλικό των καταστροφών για το ίδιο θέμα.

Το βράδυ της ίδιας μέρας παραβρεθήκαμε στην ενημερωτική συγκέντρωση του προέδρου Τ.Κ. Κορωνίδας, στην αίθουσα του συλλόγου Κορωνίδας Νάξου.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης όπου αναφέρθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν γενικά το τοπικό μας διαμέρισμα, μεταξύ των οποίων και το ζήτημα των καταστροφών του Απόλλωνα από τις κακοκαιρίες, ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Κορρές, μας έδωσε το λόγο ώστε να ενημερώσουμε τους συγχωριανούς μας που κατοικούν στην Αθήνα, για το θέμα αυτό, όπως το βιώσαμε, για τις μέχρι τώρα κινήσεις μας, για αυτές που πρόκειται να κάνουμε στη συνέχεια αλλά και για να ζητήσουμε τη στήριξη τους στον αγώνα μας, μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος.

Συνεχίζοντας τον αγώνα μας, συνειδητοποιημένοι και ενωμένοι, και εξακολουθώντας να πιστεύουμε ότι τα κολλήματα που κάθε τόσο προφασίζονται, είναι μόνο δικαιολογίες, προκειμένου οι υπεύθυνοι να αποφύγουν τις ευθύνες τους, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα μείνουμε ανυποχώρητοι μέχρι τέλους και καλούμε, όλους τους κατοίκους και τους φορείς του Τ.Δ. και των γύρω χωριών αλλά και τους συγχωριανούς μας στην Αθήνα να σταθούν πλάι μας και να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: