slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Αεροδιακομιδή παιδιού από την

 

Πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαρτίου αεροδιακομιδή ασθενούς από Νάξο προς Αθήνα, από την Ασφαλιστική Εταιρεία ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο ασθενής ήταν ένα παιδί δύο ετών με λοίμωξη κατώτερου αναπνευστικού για την οποία έκρινε απαραίτητη την επείγουσα διακομιδή του ο υπεύθυνος Ιατρός του Γ.Ν. - Κ.Υ. Νάξου.

Οι γονείς του μικρού απευθύνθηκαν στον Διευθυντή του Υποκαταστήματος της Εταιρείας στη Νάξο Κ. Ματζάκο Ιωάννη ο οποίος ενεργοποίησε τις καλύψεις του συμβολαίου ζωής του μικρού Μανώλη και στις 12:50 απογειωνόταν μαζί με την μητέρα του και μία ακόμη συνοδό, προς την Αθήνα. Στο Α/Δ Ελευθέριος Βενιζέλος, άλλο ασθενοφόρο όχημα της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ανέμενε τον μικρό Μανώλη και την συνοδεία του, για να τους μεταφέρει αμέσως στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου ο μικρός ασθενής έτυχε της κατάλληλης νοσηλείας.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Ματζάκος, η όλη διαδικασία συντονίστηκε από το Υποκατάστημα Νάξου και συνεργάσθηκαν άψογα, τόσο το νοσοκομείο Νάξου όσο βέβαια και η AIR INTERSALONICA. Να σημειωθεί, ότι η AIR INTERSALONICA είναι θυγατρική της ασφαλιστικής ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΑΕΓΑ και διαθέτει ιδιόκτητο αεροπορικό στόλο τεσσάρων ελικοπτέρων και 1 μικρού αεροπλάνου που καλύπτει και τις νυχτερινές πτήσεις. Στην προκειμένη περίπτωση η αεροδιακομιδή έγινε με το αεροπλάνο.

Όλα έγιναν όπως έπρεπε και αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά η αξιοπιστία της Ελληνικής Ασφαλιστικής Εταιρείας ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και η συμβολή του τοπικού Υποκαταστήματος στην υγεία των κατοίκων. Διαχέεται έτσι ένα αίσθημα εξασφάλισης για τους νησιώτες που ανησυχούν για τυχόν έκτακτα περιστατικά υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: