slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευχαριστίες δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για το Καρναβάλι

Μετά την ολοκλήρωση των καρναβαλικών δρώμενων, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ευχαριστεί όσους εργάστηκαν και συμμετείχαν στη διοργάνωσή τους, τους εθελοντές, τους χορηγούς αλλά και όσους έλαβαν μέρος σε αυτές, συμβάλλοντας στην επιτυχία τους!

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος αναφέρει χαρακτηριστικά: Η αναβίωση των εθίμων στα χωριά, τα Χοιροσφάγια, οι Κουδουνάτοι και οι Κορδελάτοι σε συνδυασμό με τις Λαμπαδηφορίες, το θεατρικό δρώμενο της
«Αρπαγής του Διονύσου» και το Καρναβάλι χάρισαν μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς στους ντόπιους και στους δεκάδες επισκέπτες που επισκέφτηκαν το νησί αλλά και σε πολλούς άλλους που παρακολούθησαν τα δρώμενα μέσω του διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Η Νάξος πρωταγωνίστησε χάρη στην ομαδικότητα και τον εθελοντισμό, που αποτέλεσαν το θεμέλιο λίθο για την επιτυχία των δράσεων. Για μια ακόμη φορά, αποδεικνύεται ότι με ομοψυχία μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Η Δημοτική Αρχή θα καταβάλει τα μέγιστα ώστε η ιδέα να ενισχυθεί και το «Διονυσιακό Καρναβάλι της Νάξου» να γίνει θεσμός και πόλος έλξης επισκεπτών από όλη την Ελλάδα.

Καλή Σαρακοστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: