slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Kαι ο Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων προσυπογράφη το κείμενο 200 νέων για την Κεντροαριστερά

Η σημερινή κατάσταση της χώρας μας γεμίζει αγωνία για το αύριο μας. Με τη συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι πια εμφανής η έλλειψη σχεδίου, που οδηγεί τη χώρα σε νέα αδιέξοδα και απομακρύνει την αναγκαία προοπτική εξόδου της χώρας από την κρίση.Όσοι δίχασαν απατηλά τη χώρα από το 2010 επιδιώκουν σήμερα να
επιβάλλουν νέα ψευδεπίγραφα διλήμματα, χωρίς καμία ιστορική, πολιτική, αξιακή, ιδεολογική επαφή με την πραγματικότητα.
Έχει έρθει η ώρα μιας νέας πρότασης για την χώρα. Με εθνική στρατηγική και ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Η δόμηση ενός σύγχρονου και ισχυρού κοινωνικού κράτους, οι προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, η αποκατάσταση των ανισοτήτων,  ο εκσυγχρονισμός της δημόσιας διοίκησης, η ανάδειξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, η στήριξη των παραγωγικών δυνάμεων, η αξιολόγηση και η αξιοκρατία είναι οι πυλώνες της Ελλάδας του 2021. 
Μιας πρότασης που πρέπει να διατυπωθεί και υποστηριχθεί από ένα μεγάλο ρεύμα πολιτικής και κοινωνικής πλειοψηφίας, όλων των δυνάμεων της Δημοκρατικής Παράταξης, της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας, της Ανανεωτικής Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας.
Σε αυτή την κατεύθυνση στηρίζουμε την πρόταση της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφης Γεννηματά για μια θεσμική, πολιτική συνδιάσκεψη που θα αναδείξει την επόμενη μέρα για την χώρα και το χώρο.
Καλούμε τις προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου και ειδικά τη νέα γενιά να συμπαραταχθεί σε μια προσπάθεια που θα προσδώσει αισιοδοξία και πλάνο, που θα ενισχύσει το διάλογο και την συλλογικότητα, που θα αντιστρέψει το κλίμα αποστασιοποίησης από την πολιτική και θα της δώσει νέο νόημα και ήθος, που θα πείσει ότι «Μαζί μπορούμε περισσότερα και καλύτερα» . Είναι η ώρα να ενωθούμε. 
Δείτε περισσότερα εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: