slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ροζ βίντεο καίει γνωστούς Αθηναίους


Σεισμό στην «επώνυμη» Αθήνα προκαλούν οι μαρτυρίες της συζύγου επιχειρηματία που την αναγκάζει να μετέχει σε όργια με ναρκωτικά και «γνωστούς Αθηναίους»
Οπως αναφέρει η «Espresso», η «Μαρία» κατέθεσε ότι σε δύο ξενοδοχεία λειτουργούσαν κρυφές κάμερες που τραβούσαν όλα όσα συνέβαιναν, χωρίς να το γνωρίζουν αυτοί που συμμετείχαν σε όργια για να ικανοποιήσουν τις πλέον απόκρυφες και αρρωστημένες ορέξεις τους.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει προκύψει εάν το αποκαλυπτικό υλικό του βίντεο χρησιμοποιούνταν στη συνέχεια για εκβιασμούς ή αν διακινήθηκαν βίντεο επί πληρωμή στο διαδίκτυο.

«Ενδεχόμενα σε αυτές τις διευθύνσεις υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό συνευρέσεων, καθώς μια φορά είχα δει ένα βίντεο στο οποίο απεικονιζόμουν να κάνω σεξ με έναν πελάτη κατά τη διάρκεια ερωτικού ραντεβού. Ο συγκεκριμένος πελάτης με είχε τραβήξει βίντεο κατά τη διάρκεια του ερωτικού ραντεβού, ενώ από τότε ο σύζυγός μου κάθε φορά που αρνιόμουν να κάνω αυτό που μου έλεγε, με απειλούσε ότι θα δείξει το συγκεκριμένο βίντεο στην οικογένειά μου» αναφέρει η 34χρονη «Μαρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: