slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άρχισε η «αριστερή» λογοκρισία


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στηλιτεύει τα ΜΜΕ που έπαιξαν το ξέσπασμα Κασιδιάρη στη Βουλή
Ο σοφός λαός λέει πως «θέλουν να κρυφτούν και η χαρά δεν την αφήνει.»
Κάπως έτσι λοιπόν συμπεριφέρεται και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που αποκαλύπτει τις προθέσεις της για τον πλήρη έλεγχο των Μέσων ενημέρωσης.
Μετά το φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί στη Βουλή με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όλα τα Μέσα Ενημέρωσης έσπευσαν να το αναπαράξουν και να μεταφέρουν στους πολίτες την είδηση, όπως γίνεται πάντα.
Τηλεοπτικά κανάλια, ραδιόφωνα και ιστοσελίδες μετέφεραν το αναλυτικό ρεπορτάζ από τη
Βουλή με τους διαλόγους και το βίντεο του Ηλία Κασιδιάρη να βρίζει τους βουλευτές των άλλων κομμάτων.

Ωστόσο, μερικές ώρες μετά, η Κουμουνδούρου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στα ιδιωτικά Μέσα Ενημέρωσης τα οποία κατηγόρησε ότι δίνουν βήμα στο ρατσισμό, τις ύβρεις και την τραμπούκικη συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής.

Άραγε, από πότε έπιασαν τον ΣΥΡΙΖΑ αυτές οι ευαισθησίες; Ξέχασαν τότε που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τραμπούκιζαν υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε καφετέριες και πλατείες και στη συνέχεια έτρεχαν να πάρουν τηλέφωνο σε ιδιωτικά κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα και ιστοσελίδες για να παίξουν την «δήθεν» ακτιβιστική τους πράξη;

Όταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υπουργοί έβγαιναν στα κανάλια και χαρακτήριζαν «προδότες» και «γερμανοτσολιάδες» τον Σαμαρά και τα στελέχη προηγούμενων κυβερνήσεων δεν είχαν πρόβλημα να αναπαράγονται οι δηλώσεις τους... Όπως επίσης και οι δηλώσεις του «συντρόφου» Βαγγέλη Διαμαντόπουλου που δεν δίσταζε από τη Βουλή να απειλεί δίνοντας «ραντεβού στα γουναράδικα».

Τα ξέχασατε αυτά στην Κουμουνδούρου;

Η αλήθεια είναι πως η κυβέρνηση οδηγείται σε επικίνδυνες ατραπούς. Επιδιώκουν να ελέγξουν δια νόμου το αγαθό της ενημέρωσης και να το «κρατικοποιήσουν», όπως ακριβώς γινόταν σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Με μεθόδους που παραπέμπουν σε απολυταρχικά καθεστώτα, προσπαθούν να φιμώσουν το χώρο των ΜΜΕ. Ακόμα και ο Γεωργαλάς μπροστά τους μοιάζει... νηπιαγωγείο!

Σε ανακοίνωση του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η πλειοψηφία των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών επέλεξε σήμερα να δώσει βήμα στον ρατσισμό, τις ύβρεις, την τραμπούκικη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής».

«Προέβαλαν», συνεχίζει, «το βίντεο που τραβήχτηκε παράνομα, από κινητό τηλέφωνο χρυσαυγιτών βουλευτών, κατά τη διάρκεια μάλιστα, μιας κεκλεισμένων των θυρών, για εθνικούς λόγους, συνεδρίασης της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής», για να υποστηρίξει πως «η δικαιολογία ότι, δήθεν, η προβολή τέτοιων συμβάντων γίνεται με σκοπό την καταδίκη τους, μόνο ως υποκριτική μπορεί να χαρακτηριστεί».

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/671108/arxise-i-aristeri-logokrisia#ixzz40VjpaZWp

Δεν υπάρχουν σχόλια: