slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι (διαχρονικοί) υβριστές της ΝΔ και το… πάθος τους στα social media υπέρ Μητσοτάκη

Προσθήκη λεζάντας

Θα έπρεπε να διαθέτει κανείς… συναισθηματική μυωπία για να μην το διαπιστώνει, και μάλιστα έντονα, στην πράξη. Διαχρονικοί υβριστές της Νέας Δημοκρατίας, και συνεπείς πολέμιοι της παράταξης εθνικής προσφοράς και ευθύνης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, δίνουν… σόου στα social media υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αρκετοί από αυτούς προσπαθούσαν στον πρώτο γύρο να μας πείσουν για το πόσο… φωτογενής ηγέτης είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, στον δεύτερο γύρο ωστόσο… ξεσάλωσαν υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, επιχειρώντας να δαιμονοποιήσουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Κώστα Καραμανλή, τη Ντόρα Μπακογιάννη και μια σειρά από ιστορικά στελέχη της Κεντροδεξιάς, που βρέθηκαν πάντοτε απέναντι στον λαϊκισμό. Αρχικά του ΠΑΣΟΚ και σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ευθύνεται γι’ αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Φυσικά και όχι. Δεν το προκάλεσε ο ίδιος, ούτε το οργάνωσε συστηματικά. Μόνο που αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα και την ουσία.

Οι διαχρονικοί υβριστές της Νέας Δημοκρατίας και οσφυοκάμπτες της διαπλοκής και του συστήματος εξουσίας που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία και τη ΝΔ στην αναξιοπιστία, δίνουν μέχρι και αυτή την ώρα λυσσώδη μάχη στα social media υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και αυτό, λέει πολλά. Πάρα πολλά. Για το ποιός… χαλάει η διαπλοκή και τα συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: