slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με ανοίγματα σε όλες τις πτέρυγες η νέα ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κωνσταντίνος Τσιάρας, Κωνσταντίνος Βλάσης,
Στέργιος Γιαννάκης, Αθανάσιος Καββαδάς, 
Ανδρέας Κατσανιώτης, Χρήστος Μπουκώρος, 
Νίκος Δένδιας,Γιάννης Βρούτσης, 
Νίκη Κεραμέως, Γιώργος Κουμουτσάκος
Με ανοίγματα προς όλες τις εσωκομματικές πτέρυγες και αξιοποίηση νέων άξιων  και έμπειρων βουλευτών «χτίζει» τη νέα ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο νέος πρόεδρος του κόμματος.  Έτσι βλέπουμε να ορίζονται κοινοβουλευτικοί  εκπρόσωποι  ( πρώτος –δεύτερος ) οι  πρώην υπουργοί Νίκος Δένδιας και Γιάννης Βρούτσης.
 και εκπρόσωπος  Τύπου  ο   βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος –αμφότεροι  είχαν στηρίξει στην εσωκομματική μάχη για την ηγεσία τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Και τον Κώστα Τσιάρα ο οποίος θεωρείται φίλος του Δημήτρη Αβραμόπουλου να προτείνεται για την  θέση του γραμματέα της ΚΟ. Θέση για την όποια  προαλειφόταν ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος αναλαμβάνει αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, για να προετοιμάσει το συνέδριο του κόμματος που θα γίνει τον προσεχή Φεβρουάριο.
Η ερμηνεία των επιλογών....

Από την Συγγρού σημείωναν την μακρά κοινοβουλευτική εμπειρία του κ. Τσιάρα, όπως και το γεγονός ότι έχει διατελέσει υφυπουργός Εξωτερικών, ερμηνεύοντας την τοποθέτησή του. Για τον κ. Βρούτση σημείωναν ότι κέρδισε «με το σπαθί του» τη θέση αυτή, την οποία υπηρέτησε επάξια και ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις «μάχες» του για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά. Σε ότι αφορά την Νίκη Κεραμέως, ανέφεραν-πέρα από το γεγονός ότι ήθελαν και μία γυναικεία παρουσία- πως είναι ιδιαίτερα καταρτισμένη, ενώ σημείωναν ακόμη την ευρωπαϊκή εμπειρία του κ. Κουμουτσάκου. Τέλος, σε ότι αφορά τους αναπληρωτές, σημείωναν ότι δίνεται χώρος στη νέα γενιά, καθώς εξελέγησαν όλοι για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015.Τη σύσταση της ηγετικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία εσωτερικής ανασυγκρότησης της παράταξης.
Αντιπρόεδροι του κόμματος πιθανότατα θα οριστούν οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης.
Για θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, προτείνεται ο βουλευτής Καρδίτσας και πρώην υφυπουργός Κωνσταντίνος Τσιάρας, ενώ για αναπληρωτές οι Κωνσταντίνος Βλάσης, Στέργιος Γιαννάκης, Αθανάσιος Καββαδάς, Ανδρέας Κατσανιώτης και Χρήστος Μπουκώρος.
http://exastal.blogspot.gr/2016/01/nea-dimokratia_46.html
.


Δεν υπάρχουν σχόλια: