slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ραουζαίος: Κ. Φρέρη έχετε απαντήσεις;


Για απαντήσεις που δεν πήρε, ούτε αυτός, ούτε τα σωματεία αναφέρεται ο Πέτρος Ραουζαίος σε νέα του ανακοίνωση σε συνέχεια της αντιπαράθεσης με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένο Φρέρη.
Θυμίζουμε πως ο κ. Φρέρης είχε δώσει ραδιοφωνική συνέντευξη στο ράδιο «Αλήθεια» της Χίου, όπου μεταξύ άλλων είχε πει πως οι ομάδες των Κυκλάδων που έχουν κάνει αξιόλογες πορείες ήταν «φωτοβολίδες», ενώ είχε τονίσει πως η ένωση δεν έχει χρήματα και πλέον χρηματοδοτείται από τα ίδια τα μέλη της.

Τότε ήρθε η αντίδραση του Πέτρου Ραουζαίου, με τον κ. Φρέρη να κοινοποιεί την απάντηση του αποκλειστικά σε τοπικά μέσα της Σύρου, καλώντας τον νεαρό παράγοντα και μέλος του συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο» να πει τις απόψεις του στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Διαβάστε τη νέα ανακοίνωση – κάλεσμα του Πέτρου Ραουζαίου

Κ. Φρέρη,

μετά λύπης μας, τόσο εμένα , όσο και των ομάδων της Ένωσης που εσείς διοικείτε, όπως επίσης και του φίλαθλου κόσμου του νομού μας, ΔΕΝ λάβαμε καμία απολύτως απάντηση, στο συγκεκριμένο και εύλογο ερώτημα που σας έθεσα και το οποίο προκύπτει από την δική σας προσωπική συνέντευξη που δώσατε την προηγούμενη Δευτέρα 11/1/2016, στο ραδιόφωνο της Χίου “Αλήθεια”, όπου αποκαλέσατε τα σωματεία μας με τον πλέον κυνικό και προσβλητικό όρο “Φωτοβολίδες”.

Αφού δεν μπαίνετε στον κόπο ή απαξιείτε να απαντήσετε στο ερώτημα μου, τουλάχιστον σεβαστείτε τις ομάδες και την ιστορία τους… και απαντήστε επιτέλους σε αυτές κ. Φρέρη!

Ποιες είναι τελικά οι ομάδες που αποκαλέσατε “Φωτοβολίδες”;

Αυτή είναι κ.Φρέρη η εντύπωση που έχετε για τις ομάδες μας;

Λογικό ακούγεται να μην μπορείτε να δώσετε καμία απάντηση σε αυτό πάντως!

Σας υπενθυμίζω για τελευταία φορά πώς οι ομάδες και ο κόσμος περιμένουν την απάντηση σας , στον όρο “Φωτοβολίδες” , όπως επίσης σε αυτό που είπατε στην ίδια συνέντευξη, όπου αναφέρατε “μερικές ομάδες είχαν πτωτική και καταστροφική πορεία”.

Όσο αφορά την πρόσκληση σας για να παραστώ σε επόμενο ΔΣ της ΕΠΣΚ , αυτό θα γίνει όποτε εγώ το θελήσω και όποτε κριθεί αναγκαίο να γίνει.

Μέχρι τότε απαντήστε εσείς στο χλευαστικό όρο που έχετε ξεστομίσει για τις ομάδες μας και αφήστε τις υπεκφυγές.

Μετά και εγώ με τη σειρά μου θα ανταποκριθώ στην πρόσκληση σας, αλλά πιστέψτε με δεν θα σας βολεύει ιδιαίτερα η παρουσία μου στο Δ.Σ. και πολύ περισσότερο το ερωτηματολόγιο που θα σας θέσω.

Π.χ. κ. Φρέρη, ποιοι είναι αυτοί που βάζουν λεφτά από την τσέπη τους και που πήγαν τα λεφτά του ταμείου που υπήρχαν με την έναρξη της θητείας σας;

Για απάντηση στο ερώτημα περί δυσκολιών των μετακινήσεων και τα τεράστια έξοδα των ομάδων, όσο και των προσεχών αγώνων Β΄ Φάσης Ανόδου και Παραμονής, δεν θα απαντήσετε κ. Φρέρη;

Αλήθεια υπάρχει κάτι που μπορείτε να απαντήσετε;

Κλείνοντας ως ένας νεαρός παράγοντας που έχω ασχοληθεί αρκετά χρόνια με το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, νιώθω θιγμένος όταν ακούω τον Πρόεδρο της Ένωσης μου, να αποκαλεί τις ομάδες του “Φωτοβολίδες” και να απαξιεί να τους απαντήσει.

Το ίδιο πιστεύω και είμαι σίγουρος νιώθουν και οι ίδιες οι ομάδες και τα Διοικητικά τους Συμβούλια και τωρινά αλλά και παρελθόντα.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ KAI TON ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ
ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
“ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”

Δεν υπάρχουν σχόλια: