slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η κοπή της πίτας τον τμημάτων υποδομής του Πανναξιακού ΑΟΝ

 
Η κοπή της πίτας τον τμημάτων υποδομής του Πανναξιακού ΑΟΝΧαμόγελα για τη Δράγαζη και τις παγκορασίδες μετά την κοπή της πίτας των τμημάτων υποδομών του Πανναξιακού
Ο Πανναξιακός ΑΟΝ πρωτοτυπεί και κόβει τη πρωτοχρονιάτικη πίτα στα αναπτυξιακά τμήματα υποδομών για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Το βράδυ είχαμε τη κοπή της πίτας για τα τμήματα υποδομών με την σχετική εκδήλωση να πραγματοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο Νάξου μετά το τέλος του αγώνα των γυναικών με τον Πορφύρα και το παρών έδωσαν αρκετοί γονείς και η ομάδα των νεανίδων που βρίσκεται ένα βήμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ένωσης Κυκλάδων για πρώτη φορά μετά από το 2011.

Μπορεί στην πίτα της γυναικείας ομάδας το τυχερό φλουρί να το μοιράστηκαν ο… Χριστός και η Παναγία, κάτι που θεωρήθηκε «καλός οιονός» για τον σύλλογο από τον πρόεδρο Σταμάτη Καπίρη, αλλά αυτή τη φορά το φλουρί έπεσε στην μικρή Γιώτα Δράγαζη που ανήκει στο τμήμα των Παγκορασίδων του συλλόγου και όπως ανακοινώθηκε τόσο από τον πρόεδρο του συλλόγου όσο και από τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής κο Γιάννη Ρούσσο, το …αντίτιμο του φλουριού θα είναι ένα τραπέζι για τις Παγκορασίδες.

Ο Πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ σε σύντομη συζήτηση που είχαμε μαζί του υποστήριξε πως «… η διοίκηση του Πανναξιακού θα επιμείνει στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής του σωματείου γιατί πιστεύει πως μόνο έτσι θα δημιουργηθεί σωστό και λαμπρό μέλλον για τον σύλλογο. Φέτος αν και προσπαθήσαμε αρκετά να δουλέψουμε πάνω στα τμήματα υποδομών, δεν είμαστε τόσο ικανοποιημένοι σε σχέση με το ότι ονειρευόμαστε σαν διοίκηση. Ευχαριστούμε τους προπονητές και τους έφορους των ακαδημιών μας, και σίγουρα την επόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμα πιο δημιουργικοί. Θα είμαστε δίπλα στα παιδιά μας, στα παιδιά της Νάξου και θα είμαστε εκεί να λύνουμε κάθε δυσκολία που ίσως συναντήσουν. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!».

http://www.paon.gr/i-kopi-tis-pitas-ton-tmimaton-ipodomis/

Δεν υπάρχουν σχόλια: