slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μητσοτάκης - Βρούτσης: Κουβέντιασαν για όλα στη δίωρη συνάντηση τους

Ο Γιάννης Βρούτσης στηρίζει Κυριάκο Μητσοτάκη

Της Άντζελας Πεΐτση


Στο πλευρό του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, τάχθηκε ανοιχτά, ο πρώην υπουργός Εργασίας, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ, Βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.
Το πρωί, οι δύο άντρες είχαν εκτεταμένη
συζήτηση δύο ωρών, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού. Αντικείμενο συζήτησής τους, ήταν το φλέγον θέμα του ασφαλιστικού ενώ συζήτησαν και θέματα που αφορούν στην οργάνωση και λειτουργία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί πως οι κ.κ. Μητσοτάκης και Βρούτσης είχαν διατελέσει υπουργοί επί Κυβερνήσεως Σαμαρά, με εξαιρετική συνεργασία στους τομείς που αφορούσαν και τα δύο υπουργεία.

Ο κ. Βρούτσης, μιλώντας για τη σημερινή συνάντηση που πραγματοποίησε με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της ΝΔ δήλωσε αποκλειστικά στο zougla.gr: «Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον Κυριάκο. Θα είμαι μαζί του και θα στηρίξω την οποιαδήποτε προσπάθεια ή ενέργειά του, στο δύσκολο έργο που ανέλαβε τόσο για την ανασυγκρότησή της ΝΔ όσο και στην αντιπολιτευτική πολιτική κατά των καταστροφικών πολιτικών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ». Και κατέληξε: «Διαθέτει όλα τα προσόντα και όλες προϋποθέσεις για να πετύχει. Συστρατευόμαστε μαζί του και όλοι μαζί ενωμένοι, θα κάνουμε ξανά μεγάλη την κεντροδεξιά παράταξη. Και είναι σίγουρος ό,τι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όπου φυσάει ο άνεμος πάω
γι' αυτό καρέκλα πάντα κρατάω