slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επαφές Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη



Της Άντζελας Πεΐτση

Κορυφώνεται η προεκλογική περίοδος για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016. Στο επίκεντρο της γαλάζιας αναμέτρησης, βρίσκεται η Θεσσαλονίκη για τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα.

Το μεσημέρι έφτασε στην πόλη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος ολοκληρώνει το προεκλογικό του, πρόγραμμα στη συμπρωτεύουσα την Τρίτη. Ο υποψήφιος για την Προεδρία της ΝΔ, πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων που ανήκουν στην παράταξη της κόμματός του. Οι συναντήσεις έχουν οριστεί σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται, δήμαρχοι από την Κεντρική Μακεδονία, διοίκησης επιμελητηρίων, επιστημονικοί και κοινωνικοί φορείς, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων, συλλόγων, έμποροι και επιχειρηματίες.

Πρώτη συνάντηση του κ. Μεϊμαράκη ήταν με τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, ο οποίος δήλωσε αποκλειστικά στο zougla.gr: «Προσκλήθηκα προσωπικά από τον ίδιο τον κ. Μεϊμαράκη και θεσμικά ανταποκρίθηκα στο σχετικό κάλεσμα. Είναι αυτονόητο ως Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κεντρικής Μακεδονίας, (ΠΕΔ – Κ.Μ), να συναντιέμαι με τους υποψηφίους προέδρους της Ν.Δ.».

Στη συνέχεια, ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Παιονίας, Χρήστο Γκουτενούδη, σχετικά με την σημερινή κατάσταση στην Ειδομένη, μετά τα όσα συνέβησαν με το καίριο θέμα του μεταναστευτικού και τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στην περιοχή. Οι επαφές του κ. Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι αργά το βράδυ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: