slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κυκλοφόρησε το 2ο φύλλο της εφημερίδας "Η φωνή" της ΕΑΣ Νάξου

 
Το δεύτερο φύλλο της μηνιαίας εφημερίδας «η Φωνή» της ΕΑΣ - ΑΕΣ ΑΕ είναι γεγονός και από σήμερα είναι στα χέρια των μελών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Έχει ως βασικό θέμα την βράβευση με την οποία θα τιμηθεί η ΕΑΣ - ΑΕΣ ΑΕ το βράδυ της Κυριακής από την UNESCOΠειραιώς και Νήσων, για την κοινωνική της προσφορά στη μάχη που δίνεται για την καταπολέμηση της φτώχειας και της κάλυψης των καθημερινών αναγκών χιλιάδων συνανθρώπων μας. Η σχετική βράβευση έρχεται ως η καλύτερη επιβράβευση για την προσφορά της ΕΑΣ Νάξου και στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημήτρη Καπούνη, που θα τιμηθεί το βράδυ της Κυριακής, βραβεύονται όλα τα μέλη της «Ένωσης».

Επίσης, στο δεύτερο φύλλο, θα βρείτε την πραγματοποίηση των δεσμεύσεων που είχε λάβει η διοίκηση της ΕΑΣ - ΑΕΣ ΑΕ για αυξήσεις στις τιμές του γάλακτος (κατά 2,5 λεπτά) και της φθινοπωρινής πατάτας (στα 45 λεπτά) και βέβαια το νέο project με την προσπάθεια αγοράς μηχανημάτων που θα μπορούν να προειδοποιούν τους αγρότες για τον περονόσπορο, ο οποίος αποτελεί το χειρότερο εχθρό τους...

Στο φύλλο που κυκλοφορεί επίσης υπάρχει αναφορά στο «Μυστικό Τυροκομείο του Άι Βασίλη» με τους δύο ..Άι Βασίληδες να μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους και βέβαια τη συμμετοχή της ΕΑΣ - ΑΕΣ ΑΕ σε ευρωπαϊκά προγράμματα που έχουν ως στόχο τη καλύτερη δυνατή διατροφή κυρίως των νέων.

Και στον επίλογο; Συμβουλές από τους ειδικούς, στους αγρότες σε θέματα της καθημερινότητας τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: