slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όλα εδώ πληρώνονται Μεγάλο πλήγμα για τον Αργηγό Πάνο – Δεν θα μπορεί πια να μιλάει ως Αρχηγός Κόμματος;


Η διαγραφή του Νίκου Νικολόπουλου από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ επέφερε ένα τεράστιο πλήγμα στο Πάνο Καμμένο και στο κόμμα του. Έχασε τον απαιτούμενο αριθμό των 10 βουλευτών που απαιτείται για τη συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας και έτσι δεν θα μπορεί να μιλάει ως…αρχηγός της στη Βουλή.
Μοναδική ελπίδα για τον Καμμένο ήταν να παραιτηθεί ο Νίκος Νικολόπουλος, αλλά ο Αχαιός πολιτικός που από την αρχή είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το νομοσχέδιο τέρας για το ξεσπίτωμα του κοσμάκη με τους πλειστηριασμούς, είναι αμετακίνητος. Δεν παρέδωσε την βουλευτική του έδρα, όπως είχε κάνει άλλωστε και ο ίδιος ο Καμμένος όταν έφυγε από τη ΝΔ.

Ο Νικολόπουλος τήρησε με ευλάβεια το “μάχαιραν έδωκες, μάχαιραν θα λάβεις…” και τιμωρεί αυστηρά τον Πανάρα που πλέον δεν θα μπορεί να κάνει σόου στο Κοινοβούλιο…εκτός και αν ληφθεί υπόψη η διάταξη που λέει ότι μπορεί και με πέντε βουλευτές να κάνει τη…δουλειά αρκεί να έχει κατεβάσει ψηφοδέλτια στα 2/3 των εκλογικών περιφερειών και να έχει συγκεντρώσει ποσοστό 3% των ψήφων.

Όπως και νάχει το πράγμα, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ βγαίνει από τη Βουλή με ψαλιδισμένα τα φτερά, γιατί ο Νικολόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να σιωπήσει…Όπως και νάχει το πράγμα, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ βγαίνει από τη Βουλή με ψαλιδισμένα τα φτερά, γιατί ο Νικολόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να σιωπήσει…
http://www.dailyopinion.gr/megalo-pligma-gia-ton-kammeno-den-tha-mpori-pia-na-milai-os-archigos-kommatos/

Δεν υπάρχουν σχόλια: