slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Mε δυο Ναξιωτες υποψήφιους βουλευτές η Λαϊκή Ενότητα στις Κυκλάδες

Όλοι οι υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας -Οι καραμπόλες και οι εκπλήξεις
Η Λαϊκή Ενότητα έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων για την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου, στα οποία , όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος, κυρίαρχη είναι η παρουσία της ελληνικής νεολαίας, των γυναικών, των εκπροσώπων κοινωνικών κινημάτων και του συνδικαλιστικού κινήματος.
Οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων είναι οι εξής:
1. Γρηγόρης Μισκεδάκης
2. Γιώργος Λαυτσής
3. Χρήστος Χριστοδουλάκης
4. Αρετή Ζαχάρου
5. Μαρία Μπότσαρη
6. Γιάννης Μπαρδάνης
Στη Β' Πειραιά και στο υπόλοιπο Αττικής θα είναι υποψήφιος ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ ουσιαστικά πρώτη, στην Αττική τοποθετείται η Ραχήλ Μακρή.

Η βουλευτής που από τους ΑΝΕΛ πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ και ακολούθως στη Λαϊκή Ενότητα επιθυμούσε να μείνει στην Κοζάνη (όπου είχε εκλεχθεί τις δύο προηγούμενες φορές) ωστόσο, τις ασκήθηκαν πιέσεις να κατέβει στην Αττική προκειμένου να μπει στο ψηφοδέλτιο της πρώην περιφέρειάς της η κυρία Ουζουνίδου.

Η τοποθέτηση της κυρίας Μακρή στην Αττική προκάλεσε την «μετακόμιση» του Αλέκου Καλύβη στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου της Β’ Αθήνας.

Στη Β' Αθήνας υποψήφιοι είναι, επίσης, οι:
Δημήτρης Στρατούλης,
Νάντια Βαλαβάνη
Κώστας Ησυχος.

Στην Α’ Αθηνών ηγείται η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου ακολουθεί η Μαρια Μπόλαρη και συνεχίζει η Δεσποινα Σπανού.

Επικεφαλής της Α’ Πειραιά τοποθετήθηκε Στάθης Λεουτσάκος, στο Ηράκλειο Μιχάλης Κριτσωτάκης και στα Χανιά ο Γιώργος Ρωμανιάς (5ος) στην Καστοριά ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, στην Φθιώτιδα ο Βασίλης Κυριακάκης.

Ο Αλέκος Αλαβάνος δεν συμμετέχει σε καμία θέση στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας.

Δείτε όλους τους υποψηφίους της Λαϊκής Ενότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: