slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την χάραξη πολιτικής

Εμφάνιση node6.jpg
ΡΟΔΟΣ 22.08.2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεδρίασε την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου στα γραφεία της παράταξης, με την παρουσία του αναπληρωτή γραμματέα οργανωτικού Νήσων Αιγαίου και Κρήτης κ. Γιώργου Παντάκη.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάνος Κόνσολας, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Βασίλης Υψηλάντης, Ιωάννης Παππάς και Μίκα Ιατρίδη και ο αντιπεριφερειάρχης και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ο γραμματέας της περιφερειακής επιτροπής νοτίου αιγαίου κ. Τάκης Μιχαήλου και η πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νατάσα Βενετοκλή με στελέχη της ΝΟΔΕ.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενότητας έγινε ανάλυση των πολιτικών εξελίξεων εν αναμονή της προκήρυξης των εθνικών εκλογών και συζητήθηκε η χάραξη της πολιτικής την οποία θα ακολουθήσει η Ν.Δ. σε Δωδεκανησιακό επίπεδο στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση.
Η συνεδρίαση επικεντρώθηκε στην γενικότερη πολιτική κατάσταση και στις κομματικές οργανωτικές δομές της περιοχής μας.
Αυτό που κατέστη σαφές είναι ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει η μοναδική εγγύηση σταθερότητας για την χώρα, έχοντας πάντα γνώμονα την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και το συμφέρον της πατρίδας.
Συμπερασματικά, κατά την συνεδρίαση διαπιστώθηκε ότι όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα κινηθούν συντεταγμένα και σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας και θα πορευτούν στην εκλογική αναμέτρηση ενωμένα, με στόχο να αναδειχθεί και πάλι πρώτη δύναμη στα Δωδεκάνησα η μεγάλη δημοκρατική παράταξη.


Η πρόεδρος της ΝΟΔΕ
Νατάσα Βενετοκλή

Δεν υπάρχουν σχόλια: