slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκπλήξεις στο Τουρνουά Beach Volley της Μικρής Βίγλας


Κανονικά συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχών για το Τουρνουά Beach Volley του ΑΜΣ Φιλωτίου που συνδιοργανώνεται μεταξύ 1-2 Αυγούστου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαζικής Εστίασης Μικρής Βίγλας Νάξου.
Τα happenings στο τουρνουά που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη πανέμορφη παραλία της Μικρής Βίγλας θα είναι και φέτος πολλά, αφού εκτός τα μουσικά ακούσματα του dj Ηλία Ορφανού θα διεξαχθούν αγώνες με συμμετέχοντες έκπληξη! Τα κεράσματα από τα ζαχαροπλαστεία και την εταιρία catering των Αδελφών Κορρέ και τα πλούσια δώρα στους νικητές είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι από αυτά που θα απολαύσουν οι συμμετέχοντες και οι θεατές του τουρνουά.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι Ναξιώτες Ηθοποιοί και όχι μόνο θα δώσουν και πάλι το παρών στην Μικρή Βίγλα, όπου αναμένεται να προσφέρουν μία ιδιαίτερη νότα στους αγώνες και στους θεατές που τους παρακολουθούν.

BechVolleyφυσικά και θα παίξουν αφού οι ηθοποιοί (Γιάννης Φραγκίσκος, Κατερίνα Γαβαλά, Γιώργος Σουξές, Άρης Τσάπης και Ίριδα Τσιμπρή) της παράστασης "Οι Πειρατές του Αιγαίου" που θα κάνει πρεμιέρα στις 30/8 για οχτώ παραστάσεις στη Νάξο και οι ηθοποιοί Λευτέρης Ελευθερίου και Βίβιαν Κοντομάρη, ίσως και άλλοι αστέρες της τηλεόρασης και του Θεάτρου δηλώνουν ήδη έτοιμοι να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί μας!

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 30/7 στην υπεύθυνη διοργάνωσης Κατερίνα Μουστάκη στον τηλ: 6944849721.

Θυμίζουμε ότι το Τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Βασιλικής Κύλη και στηρίζεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: