slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εμφάνιση IMG_6736 26.1.JPG·         ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ.
 - Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ          ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ,ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ‘’ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΕΙ’’ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
·         ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.
 Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος μιλώντας σήμερα 26/1/2015 στα ΜΜΕ της Δωδεκανήσου τόνισε ότι...
οι χθεσινές εθνικές εκλογές διεξήχθησαν στα νησιά μας κάτω από ομαλό και δημοκρατικό κλίμα και επιβραβεύθηκε ο πολιτικός πολιτισμός και η νηφαλιότητα. Σε αυτό συνέβαλαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές Δωδεκανήσων και Κυκλάδων όσο και τα τοπικά ΜΜΕ, αλλά και η ωριμότητα και η υπευθυνότητα που δείχνει ο λαός μας.
Ευχαρίστησε επίσης τους δικαστικούς αντιπροσώπους,  τις εφορευτικές επιτροπές καθώς και τα στελέχη της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν για την άρτια διεξαγωγή των εθνικών εκλογών.
Ο κος Κόκκινος έδωσε συγχαρητήρια στην νέα κυβέρνηση και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της και στο βαρύ φορτίο που έχει να σηκώσει από σήμερα και τόνισε ότι η ισχυρή πλειοψηφία από τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. στο ελληνικό κοινοβούλιο, δημιουργεί υψηλές προσδοκίες και ευθύνη για αποτελεσματική διακυβέρνηση της χώρας, ώστε να αποφύγουμε τις όποιες πιθανές δυσάρεστες εξελίξεις στις σχέσεις μας με τους εταίρους στην ΕΕ.
Τόνισε επίσης ότι απαιτείται από όλους ενότητα ,εθνική συνεννόηση και ομοψυχία ώστε να στηριχθεί η κοινωνική συνοχή, καθώς έχουμε μπροστά μας ανοιχτά μέτωπα για το εθνικό συμφέρον και την πρόοδο του λαού μας.
Ο κος Κόκκινος επικοινώνησε με  τους νεοεκλεγέντες βουλευτές Δωδεκανήσου και Κυκλάδων και τους συνεχάρη, μιλώντας τους για  την ανάγκη  διαρκούς και εποικοδομητικής  επαφής και συνεργασίας με την Π.Ν.Α και για εδραίωση κλίματος συνεννόησης και κοινής προσπάθειας στο μέλλον, προς όφελος των συμπολιτών μας στα νησιά.  Επίσης αναφέρθηκε στον αξιόλογο και δύσκολο αγώνα των υποψηφίων όλων των κομμάτων που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές.
Πρόθεση της  Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου είναι να συνεργαστεί με όποιον θέλει το καλό του τόπου και δεν χαράζει διαχωριστικές γραμμές. Στην βάση της αναγκαίας και αποτελεσματικής συνεννόησης για την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής μας, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την διεκδικητική προσπάθεια για λύση των προβλημάτων και θα συγκρουστεί- εάν χρειαστεί- με ότι οπισθοδρομεί τον τόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: