slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιοδεία στη Σαντορίνη του Χάλαρη Μιχάλη, Υποψηφίου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη

Στη Σαντορίνη βρέθηκε ο Χάλαρης Μιχάλης το διήμερο 16 και 17 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του στις Κυκλάδες, ως υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ.

Κατά την παραμονή του στο νησί είχε την τιμή να μιλήσει σε μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης σε μια εντυπωσιακή για τα σημερινά δεδομένα συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσαριά, το χωριό του πατέρα του.

Ο υποψήφιος βουλευτής, θέλοντας να ενημερωθεί ακόμα περισσότερο για τα σημερινά προβλήματα του νησιού και να παρουσιάσει τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και του ιδίου επισκέφθηκε τη Δημοτική Αρχή της Σαντορίνης, αλλά και μια σειρά δημοσίων υπηρεσιών, όπως το ΙΚΑ, τα ΕΛΤΑ, το Κέντρο Υγείας, το ΚΑΠΗ, το Τελεφερίκ, την Αστυνομία και φυσικά τους συναδέλφους του στην Πυροσβεστική, στην οποία υπηρετεί ως αξιωματικός.

Επίσης, είχε την ευκαιρία προσκύνησε στην Ιερά Πανήγυρι του Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου στο Εμπορειό, ενώ περιόδευσε σε κεντρικά σημεία όλου του νησιού, συνομιλώντας με τους ντόπιους και ανταλλάσσοντας απόψεις μαζί τους.

Τέλος, έδωσε συνέντευξη Τύπου σε τοπικό κανάλι και ραδιόφωνο, ενώ είχε επικοινωνία και επαφές με πολλούς πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες. 

-- 
Ο Χάλαρης Μιχάλης στα μέσα κοινωνική δικτύωσης και στο διαδίκτυο:
 
Το προσωπικό μου ιστολόγιο: http://chalarismichalis.blogspot.com
 
 
Follow me on Twitter: www.twitter.com/ChalarisMichail     (@ChalarisMichail)
 
Join me on Linkedin: www.linkedin.com/chalarismichail

Watch me on  Youtube

Find me on g+ : google.com/+ChalarisMichail

Δεν υπάρχουν σχόλια: