slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

VIDEO ρεπορτάζ MEGA: Ξεκίνησε η δωρεάν διανομή πατάτας της ΕΑΣ Νάξου



Ξεκίνησε νωρίς το πρωί σήμερα η δωρεάν διανομή 100 τόνων Ναξιωτικης  πατάτας προσφορά από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και των παραγωγών της Νάξου,    σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη Η διανομή πραγματοποιείται στην περιοχή της Νέας Ιωνίας Αττικής. Το θέμα παρουσιάστηκε σε εκτενές ρεπορτάζ στην εκπομπή του MEGA Chanel, "Κοινωνία Ώρα MEGA" το πρωί της Τρίτης.





Ο διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας της Ένωσης Μιχάλης Βερνίκος σημείωσε ότι η διανομή πατάτας εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις της ΕΑΣ και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το δήμο Νέας Ιωνίας και την Περιφέρεια Ατικής. Ο κ. Βερνίκος ερωτηθής σχετικά από το Γιώργο Καμπουράκη σημείωσε ότι η Ένωσης θα μοιράσει και γρανβιέρα Νάξου!
Εκεί ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος ο οποίος ευχαρίστησε την ΕΑΣ και τον πρόεδρο της Δημήτρη Καπούνη γι αυτή την προσφορά στους κατοίκους της Αττικής.



Να σημειωθεί ότι οι πατάτες μοιράζονται σε κοινωνικούς φορείς, συσσίτια και διάφορες άλλες οργανώσεις επισιτιστικής βοήθειας αλλά και σε κατοίκους της Αττικής που έχουν ανάγκη.

Δείτε το VIDEO
ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: