slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκλογές Νέας Δημοκρατίας: Με το βλέμμα στραμμένο στη λειτουργία του λογισμικού


Της Άντζελας Πεϊτση

Ετοιμότητα αλλά και αγωνία για την εύρυθμη λειτουργία των λογισμικών συστημάτων αναφορικά με την κρίσιμη εσωκομματική εκλογική αναμέτρηση, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που αποτυπώνουν την εικόνα προετοιμασίας των στελεχών της Ν.Δ.
Τα πάντα είναι έτοιμα σε επίπεδο προετοιμασίας του κόμματος τόσο με το στήσιμο των εκλογικών τμημάτων όσο και με την ενημέρωση των χειριστών των tablets σχετικά με τη λειτουργία του λογισμικού. Αξίζει να σημειωθεί πως τα γαλάζια στελέχη όπως αποκάλυψαν στο zougla.gr ότι «αυτή τη φορά όντως τα πράγματα πήραν μία πιο επαγγελματική και υπεύθυνη ρότα».

Μάλιστα το zougla.gr δημοσιεύει αποκλειστικά το περιεχόμενο ενός από τα πολλά μηνύματα SMS, που έστειλε η VODAFONE στους προέδρους των εφορευτικών επιτροπών της ΝΔ: «Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας ως Προέδρου Εφορευτικής Επιτροπής στις εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου της Ν.Δ. την Κυριακή 20/12/2015. Σας ζητούμε να ανταποκριθείτε στη συνεργασία με την εταιρεία VODAFONE για να διενεργήσουμε κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο την εκλογική διαδικασία. Καλή επιτυχία, καλή δύναμη».

Ταυτόχρονα το zougla.gr επικοινώνησε με έναν από τους Προέδρους των Εφορευτικών Επιτροπών, Χάρη Σαρδέλη όπου επιβεβαίωση την άριστη προετοιμασία αλλά και συνέπεια της εταιρείας απέναντι στην κρίσιμη εσωκομματική διαδικασία. Χαρακτηριστικά είπε: «Όντως αυτή τη φορά η κινητικότητα για τη διεκπεραίωση της προετοιμασίας είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Υπάρχει πολλή τακτική τηλεφωνική επικοινωνία από την εταιρία αλλά και από το ίδιο το κόμμα. Υπάρχει οργάνωση και αδιάλειπτη ενημέρωση οδηγιών για τη χρήση του λογισμικού. Μάλιστα, μας τροφοδότησαν και με εφεδρικά tablets για την αποφυγή ακόμα και του παραμικρού προβλήματος». Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να εστιάσω και στην μέριμνα του ίδιου του κόμματος από την Αθήνα προς τους προέδρους των εφορευτικών επιτροπών ανά την Επικράτεια. Η κινητικότητα όλων είναι πρωτοφανής σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική ανολοκλήρωτη διαδικασία».

Γ. Βρούτσης: «Οι αυριανές εκλογές είναι καθοριστικές για την Ελλάδα και τη ίδια τη δημοκρατία μας»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ, Βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στο zougla.gr για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ δήλωσε: «Η αυριανή μέρα δεν είναι μόνο κρίσιμη και καθοριστική για τη ΝΔ, αλλά και για την Ελλάδα και την ίδια τη Δημοκρατία. Καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ καταρρέει αποτελεί αδήριτη ανάγκη να αναδειχθεί η παράταξη μας ως πυλώνας σταθερότητας και αληθινής ελπίδας. Επιβάλλεται λοιπόν η συμμετοχή στελεχών – μελών – φίλων αλλά και όσων θέλουν να ενταχθούν στους κόλπους της ΝΔ να είναι η μέγιστη δυνατή. Είμαι σίγουρος και αισιόδοξος ότι η έκβαση των αυριανών εκλογών θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και θα αποτελέσει την ασφαλή εγγύηση για το μέλλον της ίδιας της πατρίδας. Όλοι πρέπει να αντιληφθούν πως η ψήφος τους είναι καθοριστική, καθώς δεν ψηφίζουν μόνο για τον πρόεδρο της ΝΔ αλλά και για τον αυριανό πρωθυπουργό. Η 21η Δεκεμβρίου θα βρει τη ΝΔ ενωμένη, ανανεωμένη και δυνατή όσο ποτέ για να αντιμετωπίσει το μεγάλο βάρος των εθνικών προκλήσεων».

Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο

Αργά το απόγευμα ολοκληρώθηκε και το στήσιμο του μεγαλύτερου εκλογικού κέντρου των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών θα είναι το εκλογικό κέντρο που θα συγκεντρώσει και το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων. Το zougla.gr δημοσιεύει αποκλειστικό φωτογραφικό ρεπορτάζ. Εδώ τονίζεται πως το σύνολο των προέδρων εφορευτικών επιτροπών, δικαστικών αντιπροσώπων καθώς και εκλογικών αντιπροσώπων, θα βρίσκονται από τις 6:00 το πρωί στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα.









Διαβάστε ακόμη: Με δύο σημαντικές αλλαγές οι εκλογές της ΝΔ: Κόκκινη η σφραγίδα και νέα μπλοκ κουπονιών

Δεν υπάρχουν σχόλια: