caravel-660x357

Την ώρα που οι βουλευτές που στήριξαν τον Απόστολο Τζιτζικώστα και έδωσαν το παρών στο Κάραβελ το βράδυ της Δευτέρας για να αποφασίσουν τι στάση θα κρατήσουν στο δεύτερο γύρο έκανε ένα πέρασμα από τον χώρο και ο ιδιοκτήτης του
ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.
IvanΠάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ήταν κακοδιάθετος ενώ μίλησε για λίγο με τον Τζιτζικώστα.
Πληροφορίες του 15minutes.gr, αναφέρουν πως μετά τη συνάντηση, θα υπάρξει και νέα καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιον θα στηρίξει η «ομάδα» Τζιτζικώστα στο δεύτερο γύρο των εκλογών,εκτός βέβαια του Μάκη Βορίδη.
Από τη μία πλευρά βρίσκονται αυτοί που επιθυμούν να υπάρξει στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ από την άλλη, αυτοί που ζητούν να επιθυμούν να ταχθούν στο πλευρό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
skrekas
Μεταξύ αυτών και ο Κώστας Σκρέκας, ο οποίος έλειπε από τη συνάντηση καθώς βρισκόταν σε ταξίδι μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό. Η επιθυμία του αυτή στηρίζεται στην καραμανλική επιρροή την οποία έχει η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη. Σύμφωνος με την άποψη του κ. Σκρέκα, φαίνεται όμως πως είναι και ο Γιώργος Στύλιος.
Διαβάστε τι έγραφε αποκλειστικά το 15minutes.gr
AthanasiouΝέα μυστική συνάντηση υπήρξε χθες το βράδυ στο επιτελείο Τζιτζικώστα εν όψει του δεύτερου μεταξύ του περιφερειάρχη και των βουλευτών που τον στήριξαν.
voridis-poalk-610x357
Η συνάντηση αυτή έγινε στο Κάραβελ όπου διαμένει ο Τζιτζικώστας και το παρών έδωσαν ο Μάκης Βορίδης, η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Ανδρέα Κατσανιώτης, ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Νότης Μηταράκης, ο Σίμος Κεδίκογλου, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Γιώργος Στύλιος, ο Χρήστος Δήμας, Δημήτρης Κυριαζίδης ο Γιάννης Αντωνιάδης και ο Βασίλης Γιόγιακας.
anna-asimakopoulou
DimitrisKyriazidis
Όπως πρώτο έχει ήδη αποκαλύψει το 15minutes.gr ο Μάκης Βορίδης θέλει να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν έχει αποφασίσει ακόμα. Πάντως, Μητσοτάκη μεταξύ άλλων θέλουν οι Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, Ανδρέας Κατσανιώτης και Χαράλαμπος Αθανασίου.
katsaniotis
Οι πληροφορίες μας λένε πως και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος βλέπει θετικά την υποψηφιότητα Μητσοτάκη αφού σε περίπτωση εκλογής του κερδίζει χρόνο και παίρνει πολιτικές ανάσες.
simosdimas
Πέρα από αυτό όμως, κανένας δεν μπορεί να αντέξει δεύτερη ήττα σε εσωκομματικό επίπεδο μέσα σε λίγες μέρες και κάποιοι βουλευτές και γαλάζια στελέχη όπως ο Σίμος Κεδίκογλου και ο Χρήστος Δήμας είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί.
mitarakis

stilios

http://15minutes.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BA%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B4-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B1%CE%B2/