slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΧΑ ΧΟΥΧΑ Ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει να γίνει «αθάνατος»



Ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει να γίνει «αθάνατος»

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΕ ΤΟΝ ....
ΛΑΜΠΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Έχει περάσει από όλα τα αξιώματα: Υπουργός, πρόεδρος κόμματος, Πρωθυπουργός, πρόεδρος της σοσιαλιστικής Διεθνούς. Τώρα φαίνεται πως θέλει να γίνει «αθάνατος».

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπανδρέου που φαίνεται να επιθυμεί να αντικαταστήσει τον Λάμπη Νικολάου στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ο οποίος κλείνοντας τα 80 του χρόνια, παραδίδει υποχρεωτικά τη σκυτάλη.

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό, μεταξύ των υποψηφιοτήτων (που βρίσκονται ακόμα στο στάδιο διερεύνησης και εκδήλωσης ενδιαφέροντος) θα είναι σύμφωνα με τα λόγια της Φάνης Πάλλη – Πετραλιά, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Οπως γράφει ο Μικροπολιτικός, ο Γ. Παπανδρέου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη θέση, που πάντως έχει να κάνει καθαρά με την επιλογή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Την «αθανασία» επιθυμούν να διεκδικήσουν και δύο μέλη του ελληνικού ολυμπιακού κινήματος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος.

Πηγή: Μυθική δήλωση υπουργού: Φέρνω τροπολογία αλλά δεν θα την εφαρμόσω – Καταλαβαίνετε... | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/238602/mythiki-dilosi-ypoyrgoy-ferno-tropologia-alla-den-tha-tin-efarmoso-katalavainete#ixzz3t9SYhikV

Δεν υπάρχουν σχόλια: