slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

...αφού τέλειωσαν οι αυτοκτονίες χαλάλι της ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ - ΤΗΝ ΕΡΑΙΝΑΝ ΜΕ ΓΑΡΙΦΑΛΑ Το βαρύ ζεϊμπέκικο της Ολγας Γεροβασίλη στην πρεμιέρα του Μαργαρίτη - «Γεννήθηκες για την καταστροφή» [βίντεο]



Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Ραλία Χρηστίδου βρέθηκε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος, Ολγα Γεροβασίλη.
Μάλιστα, δεν απέφυγε τον πειρασμό και ανέβηκε στην πίστα για να χορέψει ζεϊμπέκικο.
Η κ. Γεροβασίλη βρέθηκε μαζί με την παρέα της στη μουσική σκηνή «Γραμμές» στο Γκάζι, και ούσα κεφάτη ανέβηκε στην πίστα να χορέψει όχι ένα , ούτε δύο αλλά... τρία ζεϊμπέκικα.

Στο 3:10 του βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε την κυβερνητική εκπρόσωπο να χορεύει το «Γεννήθηκες για την καταστροφή», τραγούδι σε στίχους και μουσική του Γρηγόρη Μπιθικώτση, να αγκαλιάζει τον Γιώργο Μαργαρίτη και από κάτω να την ραίνουν με γαρίφαλα.












Πηγή: Το βαρύ ζεϊμπέκικο της Ολγας Γεροβασίλη στην πρεμιέρα του Μαργαρίτη - «Γεννήθηκες για την καταστροφή» [βίντεο] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/240582/vary-zeimpekiko-tis-olgas-gerovasili-stin-premiera-toy-margariti-gennithikes-gia-tin#ixzz3uFFE3TjH

Το βίντεο είναι του Τάσου Δημητρόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: