slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για τις δράσεις και εκδηλώσεις που προγραμματίζει έως 31/01/2016

 Γαλάτσι 15/12/2015
Αρ. Πρωτ.: 1110
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
·           Εγκρίθηκε χρηματικό ποσό για προμήθεια τροφίμων που προσφέρθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου. Συνολικά παραδόθηκαν 24 κιλά γάλα, 10 κιλά φακή, 5 κιλά ρεβίθια, 10 κιλά ρύζι, 12 κιλά κοφτό μακαρόνι, 12 κιλά μακαρόνι Νο 6 και 12 κιλά μακαρόνι Νο 10.
·           Εγκρίθηκε χρηματικό ποσό και εκδόθηκε κάρτα από σούπερ μάρκετ η οποία θα δοθεί σε άπορη συγχωριανή μας.
·           Διοργανώνουμε εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10:00 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20 – Γαλάτσι) σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
·           Συμμετέχουμε σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που προτάθηκαν από το Δήμο Γαλατσίου για τις οποίες θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες πληρέστερη ενημέρωση των μελών μας.
·           Κατατέθηκε επιστολή (Τεχνικές Υπηρεσίες και κοινοποίηση στο γραφείο Δημάρχου), με αίτημα μας την ονοματοθεσία της πλατείας πλησίον της αίθουσας του συλλόγου.
·           Εκδήλωση για παιδιά θα γίνει την Κυριακή 20/12/2015 ώρα 4:00 το απόγευμα με υπεύθυνες την Μαρία Ν. Κλουβάτου και Κατερίνα Ιακ. Τσελέντη. Θα περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικες κατασκευές, κάλαντα και τραγούδια.
·           Χριστουγεννιάτικο γλέντι προγραμματίζουμε την Κυριακή 27/12/2015 και ώρα 14:00 μμ., στην αίθουσα του συλλόγου μας (Δερβενακίων 20–Γαλάτσι). Θα μας διασκεδάσει το συγκρότημα της συγχωριανής μας Λέττας Κορρέ. Το μενού θα περιλαμβάνει παραδοσιακά φαγητά από συγχωριανούς «μάγειρες», ντόπιο κρασί και αναψυκτικά.
·           Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016, ώρα 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα του συλλόγου. Θα διανεμηθεί δωρεάν το ημερολόγιο του συλλόγου μας, θα ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος, θα ανανεώνουμε τις εγγραφές μας και θα βραβεύσουμε τα παιδιά των χωριανών μας που έχουν εισαχθεί σε Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                                                    Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας
                                      Ιάκωβος Κων. Τσελέντης         Κων/νος Γ. Καρποντίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: