slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μπαρούτι μυρίζει η τελευταία για το 2015 συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων


Ερώτημα για τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα για το 2016 που σύμφωνα με το νόμο θα έπρεπε να είχε ψηφιστεί έως τις 15 Νοεμβρίου πότε σκοπεύει να καταθέσει η Δημοτική Αρχή; Σε όλους τους Δήμους του νομού Κυκλάδων τα Δημοτικά Συμβούλια μεταδίδονται ζωντανά . υ.γ.Το μόνο Δημοτικό Συμβούλιο που δεν μεταδίδετε είναι του Δήμου Νάξου ΓΙΑΤΙ ; ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ.
Την τελευταία του τακτική συνεδρίαση για το 2015 θα πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 7:00 το βράδυ.
Μεταξύ άλλων στην ημερήσια διάταξη είναι η έγκριση του προϋπολογισμού του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ για το 2016, η έγκριση του σχεδίου δράσης για την τουριστική προβολή των νησιών των δήμων καθώς και ο κανονισμός λειτουργίας του Κοινωνικού φροντιστηρίου. Αναλυτικότερα τα θέματα:

Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, για την εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος.
Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. τακτοποιητικού του έργου: «Αποκατάσταση κατεστραμμένου τμήματος δικτύου αποχέτευσης στην περιοχή Έλλη Χώρας Νάξου».
Έγκριση χορήγησης παράτασης για το έργο: «Κατασκευή υδροληψιών και βελτίωση- εκσυγχρονισμός δικτύων ελέγχου-χειρισμού λιμνοδεξαμενής Εγγαρών και φράγματος Φανερωμένης».
Έγκριση παράτασης εργασιών του έργου: «Αποκατάσταση 1 ΧΑΔΑ στη θέση Μπαμπακιές Β του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων.
Λήψη απόφασης για την παραχώρηση δύο (2) θέσεων στάθμευσης Α.με.Α στην Δ.Κ. Νάξου (υπ’ αριθμ. 42/2015 απόφαση Ε.Π.Ζ).
Έγκριση της υπ’ αριθμ. 83/2015 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του "ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.", η οποία αφορά στην έγκριση του προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2016, του νομικού προσώπου.
8. Έγκριση Σχεδίου Δράσης Τουριστικής Προβολής για το 2016.
9. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
10. Ορισμός μελών Οργανωτικής Επιτροπής Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
11. Έγκριση μελέτης εργασίας: «Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων, οχημάτων και μηχανημάτων έτους 2016 Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης των υπηρεσιών:
α) «Εργασίες επισκευής ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού εγκαταστάσεων ύδρευσης – αποχέτευσης ΔΕ Νάξου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» προϋπολογισμού 73,308,00 €,
β) «Εργασίες επισκευής ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού εγκαταστάσεων ύδρευσης – αποχέτευσης ΔΕ Δρυμαλίας Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» προϋπολογισμού 73,308,00 €,
γ) «Εργασίες συντήρησης & λειτουργίας εγκαταστάσεων ΒΙΟ.ΚΑ. ΔΕ Νάξου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» προϋπολογισμού € 73.062,00,
δ) «Εργασίες συντήρησης & λειτουργίας εγκαταστάσεων ΒΙΟ.ΚΑ. ΔΕ Δρυμαλίας Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» προϋπολογισμού € 66,420,00, σε ιδιώτες.
Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.
Αποδοχές χρηματοδοτήσεων.
Έγκριση δαπανών και διάθεσης πίστωσης για ενέργειες τουριστικής προβολής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Λήψη απόφασης για την έγκριση μεγαλύτερων παροχών ύδρευσης στους Δημητροκάλλη Ευάγγελο και Κουτελιέρη Βασίλειο.
Έγκριση της υπ’ αρ. 66/2015 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά το ετήσιο πρόγραμμα δράσης έτους 2015 της επιχείρησης.
Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη των υπ’ αρ. Νο 2 και Νο 3 πρακτικών της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών.
Λήψη απόφασης αλλαγής ονόματος οφειλέτη σε βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους.
Λήψη απόφασης περί διαγραφής ή μη οφειλής από τέλη παρεπιδημούντων.
Λήψη απόφασης για επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.
Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 165/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικής με την χρήση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας από τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 302/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικής με την διόρθωση χρηματικών καταλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: