slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νίκη στο ντέρμπι για το Φιλώτι


Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Με τον Ζούλη να πραγματοποιεί καταπληκτική εμφάνιση, πετυχαίνοντας δύο γκολ, ο ΑΜΣ Φιλωτίου επικράτησε 3-0 της Θύελλας στο ντέρμπι του 2ου ομίλου και πλέον, αήττητος, συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον Πανθηραϊκό.Η ομάδα του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς μπήκε στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Ζούλη και κοντινό πλασέ του Κοττάκη.

Η Θύελλα προσπάθησε να δώσει την άμεση απάντηση, όμως στάθηκε άτυχη, όταν ο Δαβίλας στο 10ο λεπτό, σούταρε, αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Ανυφαντάκη, ο οποίος πραγματοποίησε 1-2 σωτήριες επεμβάσεις που έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα της Νάξου να πάει με το 1-0 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη το Φιλώτι ανέβασε στροφές και βρήκε χώρους να απειλήσει την ομάδα του Στέφανου Διονυσόπουλου που ρίσκαρε αφήνοντας χώρους.

Στο 70΄ο Μανωλάς με μακρινή εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Ζούλη μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον τελευταίο να πιάνει απευθείας βολέ, που κατέληξε στα δίχτυα του Ανδρούτσου, κάνοντας έτσι το 2-0.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο το παιχνίδι απόκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με το γκολ του Ζούλη στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 3-0 και να επισφραγίζει την ανωτερότητα των γηπεδούχων στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η θύελλα τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο Δημητρακόπουλος αντίκρισε την 2η κίτρινη – κόκκινη κάρτα του κ. Δεληγιάννη για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η εντυπωσιακή νέα εμφάνιση των γηπεδούχων που φορέθηκε για πρώτη φορά φέτος, όπως και η παρουσία των Σαντορινιών στις εξέδρες του γηπέδου του Αγερσανίου, καθώς με την άφιξη της Λάβας στο γήπεδο που έγινε ένα με τους φιλάθλους της Θύελλας, το Σαντορινιό στοιχείο ήταν έντονο στο ντέρμπι…

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο Στέφανος Διονυσόπουλος μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: «Ουσιαστικά πληρώσαμε τις απουσίες και τον τρόπο παιχνιδιού μας σήμερα, καθώς άλλα είχαμε σχεδιάσει και άλλα κάναμε στο γήπεδο. Επίσης ο αγωνιστικός χώρος όπως έχουμε ξαναπεί στο συγκεκριμένο γήπεδο είναι πάρα πολύ μικρός με αποτέλεσμα να μην παίζεται ποδόσφαιρο. Φυσικά όλα αυτά δεν αποτελούν δικαιολογία για εμάς, αφού ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε τη νίκη», είπε ο κ. Διονυσόπουλος και έκλεισε προβλέποντας ότι ο όμιλος θα είναι πολύ αμφίρροπος.

Διαιτητής ήταν ο κ. Δεληγιάννης με βοηθούς τους Κολιμπίρη και Νεοκοσμίδη.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μιχαήλοβιτς): Ανυφαντάκης, Σαντέ, Ρεγγινίδης, Σρατούρης, Μπονιάκος, Ζούλης, Σταματίου, Νταής (46΄Κρητικός), Κοττάκης ©, Μακρυμανόλης (72΄Μεμλίκα), Μανωλάς.

Θύελλα (Διονυσσόπουλος): Ανδρούτσος, Λυγνός (55΄Κασουλάρι), Μπρίτσα, Νομικός, Δημητρακόπουλος, Πάγια, Βλαβιανός (50΄Λύκος), Δαμίγος ©, Μπαλής, Δαβίλας, Σάμπα (73΄Γιαννακόπουλος).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: