slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βρούτσης: Η ΝΔ αυτοπαγιδεύτηκε


Ο Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στον Real FM υποστήριξε ότι «η ΝΔ, προσωπική μου γνώμη και δεν θέλω να παρερμηνευτεί, είναι ότι αυτοπαγιδεύτηκε σε μία διαδικασία η οποία πρέπει να αλλάξει την επόμενη ημέρα, μόλις εκλεγεί ο νέος αρχηγός».
Εξηγώντας τη θέση του ο πρώην υπουργός επισήμανε ότι «στο επόμενο συνέδριο η Ν.Δ. πρέπει ν αλλάξει τον τρόπο εκλογής του προέδρου».
Στην επισήμανση αν εννοεί ότι πρέπει να υπάρχει εκλογικός κατάλογος η αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ ήταν: «Εννοείται. Δεν υπάρχει σωματείο, φιλανθρωπική οργάνωση, κάτι που να κινείται με....
εκλογικές διαδικασίες και να μην έχει εξ ορισμού πρώτα την εκλογική του βάση ορισμένη. Αυτό έπρεπε να το έχουμε λήξει. Αλλά έπρεπε να γίνει συνέδριο, εκεί υπήρξε ένα ζήτημα, δεν έγιναν αυτά που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή. Σήμερα χωρίς απόφαση συνεδρίου δεν μπορεί να αλλάξει η διαδικασία. Άρα είμαστε υποχρεωμένοι να υποστούμε ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα να γίνουν εκλογές στη ΝΔ υπό τη μορφή εθνικών εκλογών και είναι θέμα καθαρά τεχνικό που πρέπει να λυθεί. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: