slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βρούτσης: Η ΝΔ σήμερα δεν είναι ελκυστική δύναμη είμαστε όμως αξιόπιστοι


Είναι απαραίτητο ο επόμενο αρχηγός να βρίσκεται μέσα στο Κοινοβούλιο».
«Η ΝΔ σήμερα δεν είναι ελκυστική δύναμη» ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ,Γιάννης Βρούτσης, και πρόσθεσε:«Θα μεταμορφωθεί όμως αναγκαστικά σε ελκυστική δύναμη, διότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα περιβάλλον εσωτερικής διεργασίας το οποίο αφορά τον νέο πρόεδρος του κόμματος. Ως εκ τούτου αυτό δημιουργεί απόνερα. Η ΝΔ όμως υπάρχει. Κάνει αντιπολίτευση στη Βουλή. Παράγει πολιτική. Είναι στη Βουλή και είναι και ένα κόμμα το οποίο έχει και εθνική και πατριωτική συμπεριφορά σε όλες τις αποφάσεις. Δεν είμαστε όμως η ελκυστική πολιτική δύναμη ακόμη. Είμαστε όμως αξιόπιστη πολιτική δύναμη. Και είναι σίγουρο ότι όλοι οι Έλληνες βλέπουν σήμερα, και το βλέπουν πολύ έντονα, ότι ο βασικός πυλώνας που στηρίζει τη Δημοκρατία και την προοπτική αυτής της χώρας σε επίπεδο πολιτικού κόμματος, λέγεται Νέα Δημοκρατία. Μοιραία έχουμε μείνει μόνοι, κι αυτό δεν είναι ευχάριστο (…)

Αναφερόμενος στην εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ, ο κ. Βρούτσης ο οποίος έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σημείωσε:

«Βιώνω το κοινοβούλιο, το βίωσα πάρα πολύ έντονα και αυτές τις μέρες που απουσίαζε και ο κ. Μεϊμαράκης, και ο κ. Μητσοτάκης, και ο κ. Γεωργιάδης λόγω της προεκλογικής εκστρατείας. Ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος έκανα το καθήκον μου. Σας λέω λοιπόν ότι είναι απαραίτητο ο επόμενο αρχηγός να βρίσκεται μέσα στο Κοινοβούλιο».

Στη συνέχεια ο κ. Βρούτσης αναφέρθηκε σε μία δήλωση που είχε κάνει στον Realfm 97,8 την 1η Ιουνίου του 2013, λέγοντας:

«Είχατε την τιμητική, κι εγώ επίσης την τιμή, ότι με είχατε καλέσει στον σταθμό σας την 1η Ιουνίου του 2013. Δεν είχατε καταλάβει το μέγεθος της ανακοίνωσης που είχα κάνει τότε. Ήταν η πρώτη φορά που στην Ελλάδα ανακοινωνόταν ο αριθμός συντάξεων και συνταξιούχων –η μέση σύνταξη- πράγματα άγνωστα για δεκαετίες στη χώρα μας. Κι ήταν η μέρα στην οποία ανακοίνωσα ότι δεν υπάρχουν πλέον ‘μαϊμού’ συντάξεις. Νικήσαμε τη γάγγραινα. Σήμερα περάσανε 2μισι – 3 χρόνια. Ερώτηση: Σήμερα πόσοι είναι οι συνταξιούχοι; Δυστυχώς, λυπάμαι να πω ότι δεν γνωρίζει κανένας» τόνισε ο κ. Βρούτσης.
Ακούστε το ηχητικό:


Tags:

Δεν υπάρχουν σχόλια: