slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Τζιτζικώστας άλλαξε ... για 3η φορά άποψη για τον Σαμαρά


Είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ... "παιδιά είναι", αλλά δεν μπορούν και να δικαιολογηθούν όλα. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας μίλησε χθες για «δικαίωση» του Αντώνη Σαμαρά, δηλαδή του πολιτικού τον οποίο υπονόμευσε όσο λίγοι, όπως έκανε και με τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας της περιόδου 2012-2015, τότε που έδιναν τη μάχη απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ.
Εκείνη την περίοδο βέβαια, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έκανε τις δικές του ασκήσεις λαϊκισμού, με κορυφαία στιγμή την πρόσκληση προς τη Χρυσή Αυγή για την παρέλαση της Θεσσαλονίκης, που επίσης χθες προσπάθησε να πείσει ότι ... ήταν κάτι άλλο.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ξεφούσκωσε πολύ γρήγορα σε αυτή την προεκλογική μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Όπως τον είχε προειδοποιήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, δεν μπορούσε να "δοξαστεί κρυπτόμενος». Και από τη στιγμή που δεν κατάφερε να κρύψει τη γύμνια ιδεών και πολιτικής αισθητικής που τον χαρακτηρίζει, ήταν επόμενο να ναυαγήσει η υποψηφιότητά του.

Αναφορικά με το θέμα Σαμαρά ωστόσο, είναι εξοργιστικό και προσβάλλει την κοινή λογική, να αλλάζει ... για 3η φορά άποψη ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα.Προσδοκώντας ότι οι σαμαρικοί πάσχουν από αμνησία. Και προσβάλλοντας την κοινή λογική αλλά και την ηθική αξιοπρέπεια που διαχρονικά χαρακτήριζε την Κεντροδεξιά.

Το χθες υπάρχει σε κάθε γενιά. Στη δική του γενιά, το εκφράζει χωρίς ... συναγωνισμό ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: