slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η κατανομή ΣΑΤΑ 2016 στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Tακτική συνεδρίαση Θα πραγματοποιήσει το δημοτικό Συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου. στις 7:00 το απόγευμα με 19 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Και ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση είναι η ΣΑΤΑ του 2016  μεταξύ των οποίων και οι απολογισμοί των σχολικών επιτροπών. Αναλυτικότερα τα θέματα είναι τα εξής:
  1. Έγκριση απολογισμού Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής για το έτος 2013.
  2. Έγκριση απολογισμού Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής για το έτος 2014.
  3. Έγκριση απολογισμού Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής για το έτος 2014.
  4. Καθορισμός ανώτατου ύψους προϋπολογισμού εξόδων (ΣΑΤΑ) Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, έτους 2016.
  5. Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για το έργο «Διαμόρφωση – ανακατασκευή κεντρικού δρόμου οικισμού Αγίου Αρσενίου Δ.Κ. Αγίου Αρσενίου».
  6. Έγκριση τευχών δημοπράτησης της μελέτης: «Αντικατάσταση πλάκας ισόγειας πτέρυγας 1ου Γυμνασίου Νάξου».
  7. Έγκριση παράτασης της συνολικής προθεσμίας εκτέλεσης του υποέργου:[2]: «Αποκατάσταση των 10 Χ.Α.Δ.Α. του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
  8. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. και 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του υποέργου:[2]: «Αποκατάσταση των 10 Χ.Α.Δ.Α. του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
  9. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης της υπηρεσίας: «Καθαρισμού περιβάλλοντος χώρου πηγαδιών Εγγαρών και Φράγματος Φανερωμένης», σε ιδιώτη.
  10. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης της υπηρεσίας: «Συλλογής και μεταφοράς ογκωδών αντικειμένων», σε ιδιώτη.
  1. Λήψη απόφασης για την κύρωση υφιστάμενου δικτύου κοινοχρήστων χώρων των οικισμών στερουμένων εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου (στον οικισμό Αγ. Άννας Δ.Κ. Αγ. Αρσενίου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων).
  2. Λήψη απόφασης για διόρθωση αδειών κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων καθαριότητας για απαλλαγή από τέλη κυκλοφορίας.
  3. Λήψη απόφασης για την δωρεά πέντε (5) παραθύρων προς το ΔΛΤΝάξου.
  4. Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2015.
  5. Αποδοχές χρηματοδοτήσεων.
  6. Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου για την Μ.Π.Ε. που αφορά στο έργο : «Βελτίωση υφιστάμενης οδού Δανακός – Λιγαρίδια , Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
  1. Έγκριση χορήγησης άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που θα λειτουργήσει στη Τ.Κ. Γλινάδου Νάξου, ιδιοκτησίας Κυριακής ΒΕΡΥΚΟΚΚΟΥ του Νικολάου.
  2. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής.
  3. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Δημιουργία ολοκληρωμένου συστήματος ευφυών μεταφορών με τηλεματικές υπηρεσίες πληροφόρησης επιβατών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: