slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέα ήθη στις Κυκλάδες «Ολομέτωπη επίθεση» της ΕΠΣΚ στο Sport Cyclades


Γράφτηκε από τον
Η χθεσινή αποκάλυψη του σάιτ μας για τα όσα έγιναν στην τελευταία συνεδρίαση (19/10) της ΕΠΣ Κυκλάδων «ανάγκασε» μέλη της ένωσης και την ηγεσία της σε σπασμωδικές κινήσεις, με το μέλος της κ. Παρίση, αρχικά να επιβεβαιώνει απολύτως αυτά που γράψαμε και την ΕΠΣ Κυκλάδων στη συνέχεια να εκδίδει ανακοίνωση, μέσα από την οποία ουσιαστικά μας παρουσιάζει ως «ψεύτες», ενώ θέτει υπό αμφισβήτηση το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Sport Cyclades.
Ατυχέστατος
Και ξεκινάμε με τον κ. Παρίση, ο οποίος, μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα της Σύρου, χρησιμοποιώντας απρεπή έκφραση, επιβεβαίωσε την ουσία της είδησης που δεν είναι άλλη από την αλλαγή του τρόπου ορισμού των διαιτητών. Τα υπόλοιπα λειτουργούν απλά ως "μασάζ" στα αυτιά των φίλα προσκείμενων στην διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων και φανερώνουν την ανεπάρκεια που έχουν άτομα τα οποία διοικούν το ποδόσφαιρο μας.

Στην δήλωση του ο κ. Παρίσης αναφέρει:

«Διάβασα με μεγάλη μου έκπληξη αυτά που γράφτηκαν χθες βράδυ από μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Καταρχήν κατά την χθεσινή συνεδρίαση δεν έγινε τίποτα από τα όσα γράφτηκαν. Ο κ. Σουλτάνης συνεχίζει κανονικά μαζί μας και τρανταχτό παράδειγμα είναι το γεγονός ότι θα συνοδέψει κανονικά τις μικτές μας ομάδες στο ταξίδι της στην Αθήνα. Το μόνο που άλλαξε είναι οι ορισμοί του αγώνα, όπου κατόπιν απόφασης του ίδιου, δεν θα γίνονται αποκλειστικά από αυτόν. Αυτά που γράφτηκαν είναι γελοία με κύριο στόχο να στοχοποιήσουν την ΕΠΣ, κάποιοι άνθρωποι που δημόσια δηλώνουν ότι θέλουν το καλό της. Το κλίμα στο χθεσινό Δ.Σ ήταν πραγματικά άριστο, με εξαίρεση ενός ατόμου της μειοψηφίας που σκοπό έχει να πλήξει την ένωση και διέρρευσε αυτές τις ανακρίβειες».

Και επειδή πρώτη φορά στα χρονικά ο καταγγέλλων έχει λάβει από πριν την απάντηση του, διαβάστε το χθεσινό άρθρο μας: Τέλος ο Σουλτάνης, απόρριψη της πρότασης Καφτηράνη


Συκοφαντία

Όσο αφορά την ΕΠΣ Κυκλάδων και την ανακοίνωση που εξέδωσε για το περιστατικό με τον παρατηρητή κ. Νίκο Σάββα, όπως επίσης και τη άστοχη τοποθέτηση σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του sportcyclades.gr, θέλουμε να πούμε τα εξής:

Χαιρόμαστε που αναγνωρίζει μέσω της επίσης ανακοίνωσης ότι δεν έχει το αλάθητο και λειτουργεί - όπως και εμείς που έχουμε ως στόχο την καλύτερη και πιο αντικειμενική ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου - για το καλό του ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες και κυρίως τονίζουμε ότι, ποτέ δεν δείξαμε ότι άλλα λέμε μπροστά και άλλα πίσω από τη πλάτη κανενός...

Με τον κ. Σάββα μεγαλώσαμε όλοι ποδοσφαιρικά, είναι ένας μύθος για εμάς και τον σεβόμαστε απόλυτα. Στο νέα του καθήκοντα ως παρατηρητής είναι άψογος και τηρεί κατά γράμμα τα όσα του επιτάσσει η ΕΠΣ Κυκλάδων. Το θέμα είναι τι του λέει και τι έγγραφα του στέλνει η ΕΠΣ, πράγμα που θα μας απασχολήσει κάποια στιγμή και θα αποκαλύψει άλλες μεγάλε πληγές και παθογένειες.

Ας προσέξουν οι κύριοι που συνέταξαν αυτή την ανακοίνωση να μη συκοφαντούν, καθώς θα μπορούσαμε να πράξουμε όπως οι «σύμβουλοι» τους και να θέσουμε τη συκοφαντία τους ενώπιων της δικαιοσύνης, πράγμα που φυσικά δεν κάνουμε γιατί αντιθέτως με αυτούς ο λόγος της ύπαρξης μας είναι άλλος.

Όσο αφορά τη μεγάλη τους λαχτάρα να μάθουν σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους δώσουμε το εξής πρωτόκολλο ιδιοκτησίας: [Αριθμός Πρωτοκόλλου:1586830] και να τους απευθύνουμε στη ΔΟΥ Νάξου για περαιτέρω πληροφορίες.

Κύριοι καλά κάνετε. μιας και έχετε λύσει όλα τα προβλήματα του ποδοσφαίρου μας θα πρέπει να δείτε και το κομμάτι των ΜΜΕ. Το μόνο που μπορούμε να σας βοηθήσουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι είναι να υιοθετήσετε την πρόταση μας για πιστοποίηση των μέσων που έχουν άδεια εισόδου. Αλήθεια ποιοι είναι νόμιμοι και ποιοι παράνομοι; Ποιοι έχουν βιβλία εσόδων - εξόδων και ποιοι όχι;

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων:

ΘΕΜΑ : Απάντηση σε σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας

Με αφορμή σχόλια και καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον παρατηρητή του αγώνα Α.Ο. Αστέρας Τραγαίας - .ΑΜ.Ε.Σ. Μαρπησαϊκός που διεξήχθη στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Β΄ κατηγορίας του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων, έχουμε να κάνουμε γνωστά τα παρακάτω:

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Νίκος Σάββας που για πολλά χρόνια τιμούσε με την παρουσία του τα γήπεδα των Κυκλάδων και όχι μόνο, είχε ορισθεί να είναι παρατηρητής του εν λόγω αγώνα αλλά και του παιδικού πρωταθλήματος (Κ-15) μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Πανναξιακός - Π.Α.Σ. Νάξου που έγινε την ίδια μέρα. Ο κ. Σάββας είχε λάβει γραπτώς τις οδηγίες που αποστέλλονται σε όλους τους παρατηρητές αγώνων όπως αυτές προβλέπονται από τον κανονισμό αγώνων ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Τις εντολές αυτές ο κ. Σάββας εκτέλεσε ορθώς και κατά γράμμα, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από εκπροσώπους των αγωνιζομένων σωματείων καθώς και τους διαιτητές.

Οσον αφορά τον χαρακτηρισμό της συμπεριφοράς του ως «απρεπή» και «ειρωνική» (βλ. ανοικτή επιστολή κ. Π. Ραουζαίου μέλους του συνδυασμού «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» του κ. Καφτηράνη) ο οποίος στηρίζεται στην φράση που του αποδίδεται από τον κ. Σπύρο Μάκαρη φερόμενο ως ιδιοκτήτη του «sportcyclades.gr» ''Άντε ρε νούμερα που κατεβήκατε από τα βουνά'', ο κ. Σάββας Ν. μας διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε ειπώθηκε αυτή η φράση πράγμα το οποίο μας επιβεβαιώνουν και οι εκπρόσωποι των σωματείων ΑΜΕΣ Μαρπησαϊκός και ΑΟ Αστέρας Τραγαίας. Επι πλέον ο κ. Σάββας μας τόνισε ότι ουδέποτε θα έλεγε κάτι τέτοιο αφού και η καταγωγή του ιδίου είναι από το χωριό της ορεινής Νάξου, Φιλώτι. Τέλος

Το σχόλιο - καταγγελία ότι «ο παρατηρητής της αναμέτρησης δεν επέτρεψε στον φωτογράφο να εισέλθει εντός αγωνιστικού χώρου και να κάνει απρόσκοπτα την δουλειά του», ο κ. Σάββας μα ς τόνισε ότι δεν έγινε επιλεκτική απομάκρυνση ατόμων που ήθελαν να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο αλλά αντίθετα διευκολύνθηκαν προκειμένου να γίνει λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών πριν την έναρξη του αγώνα. Στη συνέχεια και εφόσον κανένας από όσους ζήτησαν να παραμείνουν, δεν διέθετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή την άδεια της διοργανώτριας αρχής που όφειλαν (εάν την διέθεταν) να την επιδείξουν, απομακρύνθηκαν από τον αγωνιστικό χώρο.

Θέλουμε να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι θεωρούμε χρέος μας να διοργανώσουμε τα πρωταθλήματα και το κύπελλο όσον καλύτερα γίνεται και για αυτό μέχρι τώρα προσπαθούμε, χωρίς να ισχυριζόμαστε ότι είμαστε αλάνθαστοι. Όποια λάθη μας καταλογίζονται ότι γίνονται εξετάζουμε αν όντως έχουν συμβεί και εάν διαπιστωθούν τότε κάνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Σε αυτή μας την προσπάθεια θεωρούμε ότι έχουμε αρωγούς όλα τα σωματεία της Ένωσής μας καθώς επίσης, θέλουμε να πιστεύουμε, όλα τα μέλη που έχουν εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΚ, από τις δύο παρατάξεις, όπως και όλους τους υποψήφιους που δεν έχουν εκλεγεί.

Με γνώμονα το καλό του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου και την Ενότητα των νησιών μας και των ποδοσφαιρικών σωματείων προσκαλούμε όλους τους παράγοντες, αθλητές και φιλάθλους να βοηθήσουν στην όσον το δυνατόν καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων.

Ας πάμε λοιπόν όλοι στο γήπεδο, να στηρίξουμε τις προσπάθειες των ομάδων και αφαιρώντας κάθε αρνητική σκέψη και προκατάληψη, ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Παρατηρητής εξύβρισε συνεργείο του S.C.

Δεν υπάρχουν σχόλια: