slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βόμβα μεγατόνων απο τον δημοσιογράφο Βασίλη Κασιμάτη.Το ψάχναμε καιρό, το βρήκαμε. Έλεος!! Ο εικονιζόμενος πίσω από το Παττακό και Μακαρέζο είναι ο Παύλος Τσίπρας, πατέρας του πρωθυπουργού!!

Ο (ΠΑ)ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ
Το ψάχναμε καιρό, το βρήκαμε. Έλεος!! Ο εικονιζόμενος πίσω από το Παττακό και Μακαρέζο είναι ο Παύλος Τσίπρας, πατέρας του πρωθυπουργού!!

Είχαμε πληροφορίες για τη δικτατορική δράση του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα.
Ναι καλά διαβάσατε... Όχι την αντι-δικτατορική … αλλά την δικτατορική!!
Μεγαλο-εργολάβος δημοσίων έργων επί Χούντας ο Παύλος Τσίπρας (μπαμπακούλης του μικρού κι αθώου Αλέξη!!)
Ο Παύλος Τσίπρας ήταν αδερφός της γυναίκας του Παττακού. Ο δε θείος
του Ηρακλής Τσίπρας ήταν το δεξί χέρι της χούντας στα αθλητικά θέματα. Είχε τοποθετηθεί και πρόεδρος του ΠΑΟ (για τον έλεγχο μαζών).
Ο δε πολιτικός πατέρας του πρωθυπουργού, ο υπουργός Αλέκος Φλαμπουράρης για τον οποίο έχω γράψει πολλά για τα αμέτρητα σκάνδαλα (τα 3,9 εκ € που άρπαξε με συμβάσεις από περιφερειάρχη Πελοποννήσου, συμβάσεις μεταφοράς λαθρομεταναστών με Βαρδινογιάννη), ήταν συνεργάτης του Παύλου Τσίπρα. Βλέπετε πως "δένουν" όλα;;
ΙΣΤΟΡΙΑ:
Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήταν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα μεγάλα Έργα επί Χούντας. Ο Στυλιανός Παττακός είχε απαγορεύσει στον πολιτικό μηχανικό γαμπρό του (σύζυγο της κόρης του) να παίρνει δημόσια έργα επί Χούντας. Στον Παύλο Τσίπρα επέτρεπε, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί Χούντας.
Και όπως προκύπτει ηλικιακά, ο Παύλος Τσίπρας έγινε μεγαλοεργολάβος της Χούντας στα 33 του!!
Όσο ήταν και ο Αλέξης όταν πήρε πρώτο ρόλο στο ΣΥΝ (πρώην ΣΥΡΙΖΑ). Μάτι βγάζει αυτό που παίζει με αυτή την οικογένεια!!
Όλα τα ανωτέρω προκύπτουν ειδησεογραφικά από αναρίθμητες πλέον πηγές.
http://anemosanatropis.blogspot.gr/2015/10/blog-post_344.html?m=1

Για τοιούτο λόγο δεν «ιδρώνει τ’αυτί του Αλέξη» στα σκάνδαλα που αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο για τους πρωτοκλασάτους υπουργούς του, όπως ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Γιώργος Σταθάκης, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο (πρώην) Αλέξης Μητρόπουλος, κλπ, κλπ, κλπ!!!!
Πανεπιστημιακοί καθηγητές στο συντριπτικό σύνολό τους, όπου τις έδρες τους της πήραν με συγκεκριμένα ανταλλάγματα (σκοτεινό παρελθόν) όπως έχω γράψει σε άλλο άρθρο μου.
Όπως καταλαβαίνεται …η τέχνη του να επικρατείς σε ένα ΥΠΟΔΟΥΛΟ λαό, είναι γνωστή στον Αλέξη Τσίπρα, από τότε που ήταν μικρό παιδί.
Έχει μάθει αυτή τη τέχνη από τον ίδιο του τον πατέρα, συνεργάτη των χουντικών.
Και επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι η Αμερική βοήθησε την Χούντα στη ανάληψη της εξουσίας, δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταλάβουμε ποιοι κρύβονται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα και τη κουστωδία του.
Τέλος, δεν χωρά πλέον ερώτημα για το αν είναι νοθευμένες οι εκλογές !!!
Φίλες & φίλοι… τώρα που τα ξέρετε… τι προτίθεστε να κάνετε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


https://www.facebook.com/profile.php?id=100001368303658&fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια: