slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βακόνδιος: "Δεν δικαιολογείται τέτοιο αποτέλεσμα"


Τάση αυτοκριτικής, αλλά και μια δόση απορίας, για το αποτέλεσμα των εκλογών περιελάμβαναν οι δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Βακόνδιου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο, ο κ. Βακόνδιος ανέφερε:

"Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους Έλληνες πολίτες που για ακόμη μία Κυριακή άσκησαν το εκλογικό τους καθήκον. Θέλω προσωπικά να συγχαρώ τους τέσσερις βουλευτές Κυκλάδων για την εκλογή τους.

Η Νέα Δημοκρατία είχε επικεντρωθεί στην οικονομική πολιτική, ωστόσο ο λαός επέλεψε τον
ΣΥΡΙΖΑ. Με τρεις εκλογικές αναμετρήσεις μέσα σ' ένα χρόνο, μ' ένα νέο μνημόνιο, με κλειστές τράπεζες και με κλειστά σχολεία και ο λαός ψήφισε έτσι, αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ξαναδεί την εικόνα της, η οποία αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο ελκυστική όσο θα έπρεπε, αλλά και το πολιτικό της αφήγημα. Η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη είναι μία και δεν δικαιολογείται τέτοιο αποτέλεσμα.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όσους μας επέλεξαν με την ψήφο τους, αλλά και τους πέντε συνυποψήφιούς μου στις Κυκλάδες. Το αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία στα νησιά μας ότι καλύτερο, αλλά αυτό δεν αρκεί".


http://cyclades24.gr/2014-01-15-09-42-24/2014-01-15-10-12-07/2014-01-15-10-06-54/item/23439-vakondios-den-dikaiologeitai-tetoio-apotelesma.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: