slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΡΙΞΕ ΛΑΣΠΗ Χυδαία επίθεση Καμμένου στον Μεϊμαράκη στο ντιμπέιτ: Είσαι υπόδικος!


Βαριές εκφράσεις αντάλλαξαν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Πάνος Καμμένος με τον δεύτερο να εξαπολύει αήθη επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος δεν μπόρεσε να απαντήσει εξαιτίας του τυπικού διαδικαστικού του ντιμπέιτ.
Λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υπαινίχθηκε ότι ο Πάνος Καμμένος έχει καταδικαστεί για συκοφαντία στην υπόθεση των CDS του Αντρίκου Παπανδρέου και λέει ψέματα.
"Κάποιος αρχηγός εδώ πέρα που δεν έχει καταλάβει ότι καταδικάστηκε και άλλες φορές που έλεγε ψέματα, όταν μας έλεγε ότι ο Αντρίκος Παπανδρέου είχε τότε τα CDS και πάλι με ψέματα προσπαθούσε να κάνει προεκλογική περίοδο και θυμήθηκε τώρα ότι το 2009 είχε γίνει κάτι" ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για τον Πάνο Καμμένο, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει, υπαινισσόμενος τις κατηγορίες Καμμένου για τα υποβρύχια.

"Και γιατί δεν μας το λέει έξι χρόνια τώρα; Ήταν υπουργός, συμμετείχε στην ίδια κυβέρνηση, έχει κατατεθεί στη Βουλή ο φάκελος, μπορούσε με 50 βουλευτές να το συζητήσει" συνέχισε και κατέληξε: "Επειδή φαίνεται μένει εκτός Βουλής έχει παλαβώσει".



Ο κ. Καμμένος, όταν ήρθε η σειρά του απάντησε με έναν αήθη τρόπο:

"Απαντάω ως ο κάποιος αρχηγός όπως είπε ο κ. Μεϊμαράκης. Συνεχίζεται η πολιτική Σαμαρά.

Κύριε Μεϊμαράκη είστε υπόδικος. Να πάτε και να ρωτήσετε γιατί σας παρέπεμψαν. Είπατε ψέματα ότι υπάρχει χαρτί για μένα. Κανένα χαρτί δεν υπάρχει. Ο Καρατζαφέρης σας έλεγε μπροστάντζα, ότι τα αρπάξατε δηλαδή για τα υποβρύχια, μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τώρα τους έχετε βουλευτές. Καταργούμε τώρα το νόμο περί ευθύνης υπουργών;" τόνισε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, με την ένταση στο πλατό να μη σταματά και τους δύο άνδρες να ανοίγουν διάλογο!
Η τοποθέτηση Καμμένου έφερε... πανδαιμόνιο με την Φώφη Γεννηματά να μη μπορεί να πάρει το λόγο και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να έχει επευθείας διάλογο με τον Πάνο Καμμένο, χωρίς να ακούγεται τι διημήφθη μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

Aίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Μεϊμαράκης ακούστηκε να λέει προς τον κ. Τσίπρα:

"Γιατί δεν το κάνεις ευθέως, γιατί βάζεις τον Καμμένο να κάνει την βρώμικη δουλειά;"

Πηγή: Χυδαία επίθεση Καμμένου στον Μεϊμαράκη στο ντιμπέιτ: Είσαι υπόδικος! | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/225302/hydaia-epithesi-kammenoy-ston-meimaraki-sto-ntimpeit-eisai-ypodikos#ixzz3lHfPLah4

Δεν υπάρχουν σχόλια: