slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σε Σύρο και Τήνο ο Τέρενς Κουίκ για να εξηγήσει την κολοντουμπα στο ΦΑΠ


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Cyclades24.gr, αύριο το πρωί πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Δημαρχείο μεταξύ του Δημάρχου κ.Γιώργου Μαραγκού και του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τέρενς Κουίκ, με θέμα την ολοκλήρωση της παραχώρησης του στρατοπέδου που ταλανίζει εδώ και πολλά χρόνια τον Δήμο μας. Το θέμα αυτό ήταν και εξακολουθεί να είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου.

Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί σε συνέχεια της προ ενάμισι μήνα επίσκεψης στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας του Δημάρχου, της Προέδρου του Δ.Σ. και του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Δούναβη. Το μείζον θέμα της παραχώρησης του στρατοπέδου που απασχολεί τον Δήμο μας για πάνω από δέκα χρόνια, είχε συζητηθεί κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε και πάλι ο κ. Κουίκ με τον Δήμαρχο στο γραφείο του πριν από τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

Όπως διαφαίνεται βάσει των γεγονότων που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και της έντονης προσπάθειας που ασκεί η δημοτική αρχή, η κυβέρνηση έχει ψηλά το θέμα της παραχώρησης του στρατοπέδου στην πολιτική της ατζέντα και η ομαλοποίηση της κατάστασης μετά τις εκλογές ανοίγει πλέον το δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: