slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κεφαλογιάννης: Στη ΝΔ πρέπει να αλλάξουν όλα


"Η ΝΔ δεν έχει πρόβλημα στο DNA της. Ασφαλώς έχουμε κάνει πολλά λάθη στην πορεία, αλλά στο βασικό πυρήνα των πολιτικών και ιδεολογικών μας θέσεων, παρά τα λάθη, νιώθουμε άνετα και στη σύγχρονη εποχή" δήλωσε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στον Realfm 97,8 στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου.
"Όμως δεν χρειάζεται μόνο το περιτύλιγμα, χρειάζεται και η ουσία και η ουσία της σύγχρονης εποχής πρέπει να είναι ανατρεπτική και κοινοβουλευτικά επαναστατική" υπογράμμισε, διευκρινίζοντας πάντως ότι παίζουν ρόλο και τα πρόσωπα. "Παίζουν σημαντικό ρόλο τα πρόσωπα. Και τα πρόσωπα και οι συμπεριφορές και η ομάδα και η κατεύθυνση".

"Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι στη ΝΔ πρέπει να αλλάξουν όλα. Όταν λέμε όλα, εννοώ όλα, αλλά ως βάση για να δείξουμε ότι αν δεν αλλάξουμε εμείς πως μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα" συνέχισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ερωτηθείς για την κούρσα διαδοχής στη ΝΔ και τα ονόματα που ακούγονται ότι θα είναι υποψήφιοι είπε:

"Ο πρώτος άξονας των σκέψεών μου είναι αυτοί που ηγούνται δεν είναι αυτοί που αυτοπροσδιορίζονται. Το δεύτερο είναι ότι η ΝΔ έχει πολλά και σοβαρά στελέχη. Κανόνες δεοντολογίας όμως πρέπει να επιβληθούν. Η πολιτική δεν έχει επετηρίδα, αλλά έχει δεοντολογία και αυτή πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα και γι’ αυτό ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που αξίζει συγχαρητήρια γιατί κράτησε την παράταξη όρθια σε μια πολύ δύσκολη μάχη, πρέπει να έχει το λόγο και να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει. Όταν ξεκαθαρίσει τότε θα τα πούμε όλα εξαρχής" τόνισε ο κ Κεφαλογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: